Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
12-12-2012  

Hongeren voor Serious Request (upd)

 

ALMELO – De voorbereidingen voor een etmaal zonder eten door leerlingen van de middelbare scholen in de voormalige fabriekshal op het Indiëcomplex zijn in volle gang. De muziekinstallatie voor de uitzendingen via AA FM wordt opgebouwd en zo’n 350 veldbedden zijn geïnstalleerd voor die momenten dat de scholieren trachten een moment te slapen.
Vrijdagmiddag begint het ‘hongeren’ en worden donaties van bezoekers verzameld om uiteindelijk zaterdagmiddag de optelsom te kunnen maken.
Onderwijl kunnen de deelnemende scholieren ook werken aan het ‘kunstzinnige vogelhuisjes project’. Al deze huisjes zijn zaterdag te koop vanaf 12,50 euro.

De Noordikleerlingen GT4 van de vestiging Catharina van Renneslaan gaan in de nacht van vrijdag op zaterdag naar school om lessen Nederlands, Duits Engels en Wiskunde te volgen. Via sponsoring van bedrijven, ouders familie en vrienden hoopt men zo een berg centen voor Serious Request bijeen te schrapen. Zaterdagochtend om 09.00 uur eindigt de ludieke actie.

Bij Obs De Bonkelaar wordt vrijdagmiddag 14 december om 14.00 uur een sponsorloop gehouden voor Serious Request. Voor de kleintjes en de grotere leerlingen zijn 2 omlopen ingericht om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen.

Lees ook:

Kunstenaars in actie voor Serious Request
Voetbal voor Serious Request in Polmanstadion
Serious Request activiteiten in IISPA
Glazen café in Bornerboek voor Serious Request

Topsporters voor Serious Request in IISPA


Fotoreportage: Jan Bril

 

Fotoreportage (12 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina