Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-12-2012  

Topsporters voor Serious Request in IISPA

 

ALMELO – Topturnsters als Wyomi Masela en Yvette Moshage geven op zondag 16 december een ‘Meet and Greet’ in de Topsporthal IISPA ten bate van de 3FM actie Serious Request. De Almelose topsportster Reshmie Oogink geeft een clinic Taekwondo. Handbal-international Martine Smeets geeft samen met andere tophandbalsters een clinic. In de turnhal FAG geven Oranje turners Jorian Ilbrink en Karl Kozstka een clinic. Aan al deze clinics kan tegen betaling van een bescheiden bedrag van 5 euro worden deelgenomen.
In het Sportcafé muziek van The Interns en de van 3FM bekende band Only Left Seven met een heuse ‘Meet and Greet’. Lees meer…

Veiling voor Serious Request
Verder hebben tal van topsporters persoonlijke spullen beschikbaar gesteld voor een online veiling. Onder hen o.a. Wyomi Masela met een verenigingsclinic, een boek van Epke Zonderland, 4 business-seats voor de wedstrijd FC Twente-FC Utrecht, een badmuts en zwempak van zwemster Marleen Veldhuis, een VIP-arrangement tijdens de Ronde van Overijssel, een VIP-arrangement met het motorraceteam Cliffracing en een VIP-arrangement met rallycoureur Dennis Kuipers, de eerste Nederlander die WK-punten scoorde in het internationale wereldcircuit.
De veiling is net van start gegaan en gaat online door tot en met 22 december 23.00 uur. Lees meer…

De IISPA staat dus op zondag 16 december bol van de activiteiten voor Serious Request. De baten zullen door Wyomi Masela en haar mede initiatiefnemers worden overhandigd aan de 3FM DJ’s in het Glazen Huis te Enschede.

Archief
Terug naar vorige pagina