Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
12-09-2012  

RTL ‘Hallo Holland´ filmt in Almelo (upd)

 

ALMELO – RTL 4 filmt in Almelo voor reportages over ‘City News’ waarin o.a. spraakmakende bedrijven en andere opmerkelijke zaken onder de loep worden genomen. In Almelo werd gisteren gefilmd hoe het bestratingsbedrijf Groote Infra BV bezig is de fietsroute over het Lateraalkanaal tussen de Schelfhorst en de nieuwe villawijk in wording, Almelo Noord in gereedheid te brengen. Eerder al werden met spectaculaire transporten twee stalen bruggen over het kanaal gelegd waarover AlmeloNieuws.nl berichtte.

Ook werd gefilmd bij Urenco waar uraniumerts wordt verrijkt om als brandstof voor kerncentrales te kunnen worden gebruikt. Urenco is ‘banenmotor’ in Almelo met haar diverse dochterbedrijven die uit het concern zijn voortgekomen.
Burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld fungeerde tijdens de opnames als stadsgids met een wandeling door de binnenstad en een bezoek aan cateraar 'De Smaak Van...' in de Doelenstraat.

Op 20 september a.s. is Almelo voor het eerst te zien in ‘City News’ op RTL 4. Groote Infra BV komt in de uitzending van 25 oktober a.s. aan bod. Frits Huffnagel is het gezicht van 'City News'.

Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (22 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina