Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-08-2012  

Jubileumfeest The Shamrock voor KiKa

 

ALMELO – Op 2 september is het vijftien jaar geleden dat Ruud de Jong en partner Karin Oude Avenhuis begonnen met Irish Pub & Restaurant the Shamrock. Dat heugelijke feit wordt gevierd vanaf 20.30 uur met alle stamgasten waarbij The Trainband voor de muzikale omlijsting zorgt.
Dit jubileumfeest staat in het teken van KiKa Kinderen Kankervrij en de New York Marathon die Ruud ten bate van KiKa zal lopen op 4 november a.s. Alle giften die Ruud namelijk ontvangt op deze feestavond zijn bestemd voor KiKa en Ruud hoopt dat hij een flink bedrag bij elkaar kan brengen.
De Jong liep al twee keer eerder de marathon van New York.

Het 15-jarig jubileum wordt verder opgetuigd met de kans op een gratis weekend naar Ierland. Iedereen die van 15 augustus tot 15 september komt dineren in The Shamrock heeft namelijk kans deze trip voor 2 personen te winnen.
Verder zijn er tal van andere prijzen te winnen zoals dinerbonnen, high tea bonnenen deelname aan een whiskyproeverij.

Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Bij elk kinderdiner krijgen de ‘kids’ een kleurplaat (deze kunnen ook worden afgehaald) en onder de mooiste inzenders worden een aantal diners voor het hele gezin verloot. Kortom een hele maand feest in The Shamrock.

Archief
Terug naar vorige pagina