Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
09-08-2012  

Schippers in de rij voor het ontbijt (upd)

 

ALMELO – Fotograaf Coen Mulder toog al in de vroege ochtend richting de Centrumhaven om het ontbijt van de schippers mee te maken. Naast de onvolprezen Almelose Bolletje beschuit, stond ook de grote pan op het vuur en konden de schippers gratis de krant lezen. Daarin een bericht dat de organisatie van de Almelose Havendagen boos is op Horecagroothandel Sligro. Deze bood horecaondernemers in het Almelose een kortingsbon aan van 150 euro tijdens de havendagen. U begrijpt het al. De organisatoren boos, omdat Sligro het evenement niet sponsort. Daarop kregen ook de organisatoren een kortingsbon. Bij het boodschappen doen bleek echter dat er minimaal voor 500 euro besteed moest worden voordat de bon kon worden verzilverd en dat bedrag werd niet gehaald. Of er na alle commotie en publiciteit volgend jaar ook een kortingsbon van de Sligro is?
Over kortingsbonnen gesproken. Alle schippers kregen van restaurant Kreta een kortingsbon van 10 euro en dat is toch ook een aardig gebaar!
Overigens was het ontbijt lekkerrrrr, meldde fotograaf Coen Mulder. Na de middag ging Coen nog even kijken toen de fietsers van de Twentse Fiets4Daagse de centrumhaven aandeden.

Klik hier voor alle 133 ontbijtfoto's van Coen en hier naar de 107 foto's van 's middags.

Fotoreportage (62 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina