Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-07-2012  

AOC Oost organiseerde Groene Markt voor ALS

 

ALMELO – Leerlingen van klas 2 van AOC Oost / Het Groene Lyceum organiseerden dinsdag een ‘Groene Markt’ waarvan de baten deels bestemd waren voor de stichting Amyotrofische Lateraal Sclerose (ALS), de stichting die de strijd tegen deze dodelijke zenuw-/spierziekte ondersteunt. Een ziekte ook die onze eigen fotograaf ‘Paparazzo’ Freek getroffen heeft.
Maar de markt hield meer in. De leerlingen moesten zelf alles regelen, van kraam tot inhoud, van PR tot financiën, kortom een allesomvattend project waarbij taakomschrijving en taakverdeling extra factoren waren om tot een succesvolle markt te komen.
De leerlingen werden beoordeeld op kraampresentatie, inhoud van de kraam, kennis van de producten en klantvriendelijkheid. Naast leerlingen en medewerkers van school bezochten ook vrienden en bekenden, omwonenden en andere bealngstellenden deze markt op het Groene Lyceum in Almelo. Er werd volop verkocht zodat klas 2 van AOC Oost terug kan kijken op een geslaagde markt en de stichting ALS een bijdrage tegemoet kan zien.

Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (16 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina