Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
05-07-2012  

Slachtoffer burenruzie overleden

 

Persbericht van 26 juni jl.
Politie doet oproep aan specifieke getuigen van vechtpartij
Almelo
Zaterdag tussen 19.30 en 20.00 uur vond een vechtpartij plaats op de hoek van de Anjelierstraat met de Violierstraat in Almelo (zie onderstaand persbericht). Zaterdagavond werden in verband hiermee een 61-jarige man, zijn 23-jarige zoon en een 36-jarige buurman aangehouden. Zondag hield Politie Twente nog een 59-jarige vrouw aan voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Alle verdachten zitten nog ingesloten.

Enkele getuigen zijn al gehoord, maar omdat de toedracht nog niet duidelijk is, is de politie op zoek naar specifieke getuigen.

• Ten tijde van de vechtpartij is een grijze auto gestopt met meerdere inzittenden. Omdat deze inzittenden mogelijk belangrijke informatie kunnen geven, worden zij verzocht zich te melden.

• De man die gewond raakte tijdens de vechtpartij is geholpen door een jongen met lichtgetinte huidskleur. Hij zou uit een andere auto zijn gestapt. Ook hem wordt gevraagd zich bij de politie te melden.

• Enkele getuigen verklaarden dat twee jongemannen met lichtgetinte huid (circa 18 jaar) getuige zijn geweest van de vechtpartij. Ook aan hen wordt het verzoek gedaan contact op te nemen met de politie.

De Violierstraat is een vrij drukke weg en op de hoek waar werd gevochten, zijn een postkantoor en pinautomaat gevestigd. Zeer waarschijnlijk hebben meer voorbijgangers iets gezien van de vechtpartij en kunnen zij aanvullende informatie geven die voor het onderzoek van belang kan zijn. Ook zij worden verzocht zich te melden.
Contact opnemen kan via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, rechercheteam Almelo, 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.
(2012062822)

Archief
Terug naar vorige pagina