Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
27-06-2012  

GGD verhuist naar Twenthe Centrum

 

ALMELO - Met ingang van 2 juli 2012 verhuist de Almelose vestiging van GGD Twente naar ruimten op de eerste verdieping van het Twenthe Centrum. Het Twenthe Centrum ligt tegenover het centraal station van Almelo. Voorheen konden bezoekers in Almelo terecht aan het pand aan de Haven Noordzijde.
Bij de nieuwe spreekuurlocatie van GGD Twente in Almelo kunnen bezoekers terecht voor de spreekuren van het team Reizigersadvisering en Tuberculosebestrijding. Voor de eerste 100 bezoekers van de nieuwe spreekuurlocatie van Reizigersadvisering ligt er een leuke attentie klaar.

Het nieuwe bezoekadres is:

GGD Twente
Twentheplein 9 A-2
7607 GZ Almelo

Overige gegevens, zoals telefoonnummers, blijven ongewijzigd.

• Reizigersadvisering: 0900 4 893 893 (ma- vrij van 8.30 – 12.30 uur)
• Tuberculosebestrijding: 053 487 69 80 (ma- vrij van 8.30 – 17.00 uur)

GGD Twente heeft ook spreekuurlocaties in Enschede en Hengelo. Voor meer informatie over Reizigersadvisering en Tuberculosebestrijding of een routebeschrijving naar een van de locaties van GGD Twente, kan men terecht op www.ggdtwente.nl

Ook Het Scheepvaarthuis naast het GGD-gebouw komt leeg. De huisartsenpraktijk en apotheek e.d. verhuizen eveneens naar het Twenthe Centrum. De exacte data van de verhuizing zijn nog niet bekend. De gemeente Almelo heeft als eigenaar de leegkomende ruimtes weer in de verhuur gezet. De panden werden ooit aangekocht voor nieuwbouw van Dimence, maar dat wordt nu iets verderop gebouwd op de hoek Haven NZ / De Grenzen.

Archief
Terug naar vorige pagina