Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
15-06-2012  

Kiwanis Almelo schenkt vijf iPads


Foto: Studio Smit
 

ALMELO - Kiwanisclub Almelo heeft op 13 juni 2012 vijf iPads beschikbaar gesteld aan de Dr. Herderschêeschool in Almelo. Deze school voor zeer moeilijk lerende kinderen krijgt met de iPads de kans om haar kinderen te leren omgaan met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van computers. De school maakt daardoor een grote stap voorwaarts in het computeronderwijs.
De iPads worden door de Kiwanisclub betaald uit de opbrengst van het Walking Dinner dat elk jaar op de tweede woensdag van september in Almelo plaatsvindt. De horeca en horecaleveranciers die aan dit Walking Dinner deelnemen maken het mede mogelijk dat uit de opbrengst zoveel mogelijk projecten voor Almelose kinderen worden ondersteund. Naast de iPads voor de Dr. Herderschêeschool wordt ook een bijdrage geleverd aan het project voor Jonge Moeders.
Op de foto ziet u niet alleen leden van de Kiwanisclub Almelo, maar ook vertegenwoordigers van de Almelose restaurants Dock 19, Kreta, Op de Proef, Shamrock en Zuid. Van de horecaleveranciers waren Bolscher Vlees, Bos Seafood en Kaashandel Hondebrink aanwezig.

Het volgende Walking Dinner wordt georganiseerd op woensdag 12 september 2012. Het evenement kent ieder jaar grote belangstelling. Kaarten voor een vijf-gangendiner inclusief wijn kosten € 75,-- en zijn binnenkort bij de leden van Kiwanis te verkrijgen. Er zijn er maar 250, dus zorg dat u er snel bij bent.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina