Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
10-04-2012  

Jeugd T.V. Luctor et Emergo schenkt 200 euro


Joke Wanschers neemt een cheque van 200 euro in ontvangst
 

ALMELO – De jeugdafdeling van Tennisvereniging Luctor et Emorgo heeft sinds enige tijd een jeugdteam onder de campagnenaam WhoZlucky.
WhoZlucky is een campagne voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die ondersteund wordt door de KNLTB. De campagne richt zich op jongeren die zowel op de tennisbaan actief willen zijn, maar ook naast de tennisbaan. De jongeren organiseren evenementen voor de jeugd van hun eigen club. In het WhoZlucky team zitten 8 jongeren van Luctor et Emergo.
Net als bij een gewoon sportteam heeft een WhoZlucky team ook een coach. Vanuit de KNLTB krijgt het team een eenmalige subsidie van € 100,- -.
Het WhoZlucky team van TV Luctor et Emergo is vrijdagavond 6 april gestart met een spectaculair openingstoernooi. Er waren 60 middelbare scholieren, waaronder bijna de helft niet-leden, actief op een dubbeltoernooi. De jeugdleden hadden zelf bedacht dat de helft van het inschrijfgeld ten goede moest komen aan de stichting ‘Kans voor een Kind’. Aan Joke Wanschers van ‘Kans voor een Kind’ werd een cheque van € 200,00 uitgereikt.
Tennisvereniging Luctor et Emergo hoopt dat het WhoZlucky-team voor nieuwe impulsen zorgt en nog meer jongeren naar de tennisbaan trekt.

Archief
Terug naar vorige pagina