Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
06-04-2012  

Zitplaats voor huldiging Heracles verzekerd!

 

ALMELO – De Almeloër Patrick Pol, ‘de Poalerd’zoals hij genoemd wordt door zijn ‘vrinden’, heeft goede herinneringen aan het kampioensfeest van Heracles Almelo in 2005. Hij beleefde de promotiehuldiging op het marktplein vanuit een lichtmast van de gemeente. Zeven jaar na dato wilde hij zich eveneens verzekeren van een goed plekje indien Heracles Almelo in de KNVB-bekerfinale weet te winnen van PSV. Vorige week klom hij dus opnieuw in de lichtmast daartoe aangespoord door zijn ‘vrinden’ om zijn historische plekje te reserveren met wat aanplakbiljetten.
Daar had de gemeente geen boodschap aan want die liet maandag de lichtmasten uit voorzorg al weghalen tot grote schrik van ‘De Poalerd’. Alras hadden zijn ‘vrinden’ er iets op gevonden. In Hengelo werd een mast versierd , er werd een zitje opgelast en vanmiddag werd de paal op het marktplein geplaatst onder het toeziend oog van Heracles Almelo voorzitter Jan Smit en de staf van de club.
Gisteren al deed Hart van Nederland kond van deze supportersactie en sindsdien weet heet Nederland wie ‘de poalerd ‘ is en wie dat toevallig niet gezien heeft, kan hem tijdens de finale in De Kuip al gauw traceren, want ‘de vrinden’ gaan samen met ‘Poalerd’ Patrick Pol kijken hoe PSV wordt opgerold !

Fotoreportage: Coen Mulder


Klik hier voor andere foto's van supportersacties en hier naar RTV Oost.

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina