Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-04-2012  

De KNVB-beker komt vrijdag al in Almelo (upd)


Ongekende Heracles-mania
ALMELO – Tv-ploegen bevolken de stad, RTV Oost filmt in de binnenstad, SBS6 zet vanavond om 19.00 uur een paar fanatieke supporters te kijk, spandoeken, etalages, auto´s alles wordt zwart-wit. Zelfs het viaduct bij Vriezenveen is al van frisse kleuren voorzien en dat bij Holten aan de A1 zal nog wel volgen om er wat rode vlekjes weg te werken. De OAD laat 1e Paasdag 500 bussen rijden maar in totaal zijn het er veel meer om vanuit Almelo en Eindhoven de Rotterdamse Kuip te vullen.
Kortom Heracles-mania tot vreugde van deurwaarder, kunsthandelaar, golfbaaneigenaar, vastgoedbelegger, Quote 500 geregistreerde en Heracles Almelo-voorzitter Jan Smit. Heel voetballend Nederland schijnt tijdens de KNVB-bekerfinale voor de ‘Griekse goden uit Almelo´ te zijn. Almelo is nationaal in de picture. Gelukkig deze keer niet vanuit het stadhuis! Kijk naar de foto´s en stuur die van u ook op naar: redactie@almelonieuws.nl

Mochten de Heraclieden de bekerfinale winnen, wordt de huldiging op Tweede Paasdag georganiseerd. Voor de festiviteiten rond de live-uitzending gelden strikte regels. Er word handhavend opgetreden. Lees het persbericht van de gemeente. >>>

Supportersvereniging Hart voor Heracles heeft nog enkele buscombi-kaarten voor de bekerfinale beschikbaar. (zie vakkenindeling >>)
Het gaat om de volgende kaarten:
* Bus 31 vak S: 7 kaarten
* Bus 38 vak R: 4 kaarten
* Bus 34 vak X: 19 kaarten
Als je geïnteresseerd bent in, bel dan: 06 424 15 394.
Prijs voor leden HvH 42,50 euro, voor niet-leden 45 euro.
 

ALMELO – De strijdt om de KNVB-beker, eigenlijk de Amstel Cup, komt vrijdag al naar Almelo. Sponsor Amstel heeft t/m zaterdag het beheer over de cup en trekt er mee door de stad om de cup aan de Almelose aanhang van Heracles Almelo te tonen.
Doel van het rondreizende circus is om de beleving in de strijd om de Amstel Cup nog wat te vergroten en natuurlijk ook de promotie van het 'heldere' biermerk.
Tijdens de rondgang langs diverse supermarkten en een tweetal horecaetablissementen zijn er bovendien nog 150 kaartjes voor de bekerfinale van Heracles Almelo tegen PSV op 1e Paasdag in de Rotterdamse Kuip te verdienen.
Dat gebeurt bij ‘de hoeskamer van Almelo’ proeflokaal ’t Hookhoes op het Amaliaplein. Tussen 19.00 uur en 23.00 uur kunt u zich vrijdagavond met de Amstel Cup laten fotograferen en voor de eerste 150 gelukkigen zijn er evenzoveel toegangskaarten voor de finale beschikbaar. En op is op!

Tijdschema:
Vrijdag 15.00 – 17.30 uur, C1000 Binnenhof 33
Vrijdag 19.00 – 23.00 uur, ’t Hookhoes Amaliaplein (fotoshoot)
Zaterdag 11.30 – 13.30 uur, Plus Cornelis Stadionlaan
Zaterdag 14.30 – 16.30 uur, Plus Sturing Vriezenveenseweg 84
Zaterdag 17.00 – 18.30 uur, Plus van Limbeek Eskerplein 11
Zaterdag 20.00 – 23.00 uur. Café ’t Brandpunt Kerkstraat 8

Overigens hebben de horecabedrijven aan het Amaliaplein zondag tijdens de finale de nodige festiviteiten en een groot beeldscherm om de wedstrijd in De Kuip te volgen!

PS
Tc Tubantia komt zaterdag met een extra Heracles-bijlage. Wanneer de KNVB-beker wordt gewonnen, volgt op 2e Paasdag een speciale krant die via tankstations in Almelo wordt verspreid.


Officieel persbericht gemeente inzake huldiging etc.
Vakkenindeling van de Kuip

Fotoreportage (37 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina