Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
31-03-2012  

Woningbouw Nijgaarde en de Mooie Vrouw


Boven een woning van het type Wisteria in de wijk Nijgaarde (Nijrees) en onder een straatbeeld van de te bouwen woningen op de locatie 'De Mooie Vrouw' - Ootmarsumsestraat te Almelo
 

ALMELO – Het was een tijdje rustig aan het Almelose front met de bouw van woningen maar daar komt verandering in. In het gebied Nijrees start bouwbedrijf Plegt – Vos uit Oldenzaal met de bouwontwikkeling van het deelplan Nijgaarde in twee fasen. Kenmerkend is de onderlinge verhouding in de wijk tussen de woningen, brede banden in het metselwerk, kiemlagen en ruime dakoverstekken. Het plandeel Nijgaarde ligt op een prachtige plek aan de rand van het Nijreesbos en toch overal dichtbij. Bos en natuur zijn via de fietstunnel direct bereikbaar. Kenmerkend is de veilige en groene woonomgeving met veel speelvoorzieningen, wadi’s en ruime parkeermogelijkheden.

Geheel aan de andere kant van de stad start Plegt Bouw Ootmarsum met de verkoop eveneens in twee fasen van 22 twee onder één kap woningen op de locatie van het voormalige café restaurant ‘De Mooie Vrouw’ aan de Ootmarsumsestraat. De woningen hebben een fantastische uitstraling met witte gevelstenen en hebben een grote inhoud van 500m3 op ruime kavels met dubbeloprit. Het plan kenmerkt zich verder door de grote inspraak betreffende uw specifieke wensen.

De verkoop van beide projecten start op 31 maart via Kamphuis Makelaars en Plaggemars Makelaardij

Lees verder…
 

Fotoreportage (10 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina