Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-03-2012  

Vijftig boeken over geluk voor Almelo Doet mee


v.l.n.r.: Leny Claessens, Betsy Krol, Jan Willem Steunenberg, Patrick van Hees
 

ALMELO - Schrijver Patrick van Hees en zijn uitgever – tevens oud inwoner van Almelo - Jan Willem Steunenberg schenken vijftig exemplaren van het boek De Geluksprofessor aan de Almelose projecten Geluksbudget en Almelo Doet mee. Het boek gaat over een professor die na tegenslagen op zoek gaat naar het geheim van een gelukkig leven. Tien deelnemers van het Geluksbudget hebben het boek al ontvangen.
Op donderdag 8 maart toog een kleine delegatie uit Almelo naar Maarssen om de veertig boeken voor Almelo Doet mee in ontvangst te nemen. Namens Almelo Doet mee was dat ambassadeur Betsy Krol. Schrijver en uitgever overhandigden de boeken persoonlijk aan haar.
Almelo Doet mee is een nieuwe beweging voor en door mensen met een minimum inkomen. Elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur helpen ambassadeurs van Almelo Doet mee in het pand aan de Rietstraat 143 mensen met een smalle beurs op weg naar leuke activiteiten op het gebied van sport, educatie en cultuur. Ze helpen met de aanvraag van participatie coupons van de gemeente. Hoe meer mensen en organisaties Almelo Doet mee ondersteunen, des te meer iedereen kan meedoen en erbij hoort in de Almelose samenleving. Het spontane gebaar van Patrick van Hees werd dan ook in dank aangenomen.
De foto is gemaakt door Coen Mulder, oud-deelnemer aan het Geluksbudget en tegenwoordig fotograaf die veel voor AlmeloNieuws.nl op pad gaat om kond te doen van gebeurtenissen in en om Almelo.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina