Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
28-02-2012  

De stad gaat flink op de schop


Violierstraat van Rietstraat tot Klimopstraat twee maanden op de schop
Foto: Coen Mulder
 

ALMELO – In Almelo wordt de komende maanden flink gewerkt aan meerdere wegen. Maandag is men begonnen met de reconstructie van de Violierstraat tussen de kruising met de Rietstraat en de Klimopstraat. Er wordt een drain aangelegd i.v.m. de hoge grondwaterstand en de huizen krijgen nieuwe rioolaansluitingen, waarna een nieuwe bestrating volgt. De verkeersstremming voor dit deel van de Violierstraat zal twee maanden duren.

De stremming in de Aalderinkssingel duurt maar liefst vier maanden. In die periode wordt het riool vernieuwd, de Eilendbrug verbreed en de nieuwe fietstunnel aangesloten op de gereconstrueerde kruising Aalderinkssingel/Cesar Frankstraat.
In de Treubstraat en Schaepmanlaan e.o. wordt het riool eveneens vervangen net zoals in een deel van de Valeriusstraat tussen de huisnummers 145 t/m 179

Verder zijn of worden werkzaamheden gestart in de Jollesweg, de Dollegoorweg, de Trompstraat, de Winkelsteeg en de Vredeman de Vrieslaan in Almelo Noord. Kortom overal in de stad kunt u voor verrassingen komen te staan.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina