Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
24-02-2012  

Zilpa Schreur wint 'Voice of Noordik'

 

ALMELO – Zilpa Schreur heeft donderdagavond The Voice of Noordik gewonnen met het nummer Beautiful Disaster van Kelly Clarkson.
Paula Bisschop werd tweede met het nummer No Air van Jordin Sparks en Miek van Engelenhoven behaalde de derde plaats met Sweet People van Alyosha. Het drietal, afkomstig van de vestiging Noordikslaan en alledrie woonachtig in Wierden, gaat door naar The Voice of Almelo op 20 maart in het Theaterhotel om het op te nemen tegen de zangtalenten van Pius X, Canisius en het Erasmus.

Volle bak
Het was volle bak donderdagavond op de vestiging Catharina van Renneslaan, waar ook deelnemers van de vestiging zelf en van CSG Het Noordik in Vroomshoop en Vriezenveen voor het voetlicht traden. Duidelijk werd dat Het Noordik flink wat talent in huis heeft en de scholengemeenschap is dan ook wederom erg trots op haar leerlingen.
De jury, bestaand uit Jaap de Vries, Kirsten Valk (oud-leerling en vroegere winnares Soundmixfinale) en Barbara Kuipers (student ArteZ in Zwolle), stond voor een moeilijke keuze. Het niveau lag hoog en dat maakte de uitslag des te spannender. De winnaars maken zich nu op voor de Almelose finale in het Theaterhotel, waar de afgelopen twee jaar Het Noordik eerste werd dankzij Karien Timmerman en Marije Visscher.

The Voice
De organisatie heeft overigens besloten niet langer de naam ‘Almelose Soundmixfinale’ te hanteren, maar mee te liften op de populariteit van The Voice of Holland. Vooral omdat ook bij de Almelose talentenjacht gefocust wordt op het stemgeluid.
 

Archief
Terug naar vorige pagina