Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-02-2012  

Bornerbroek 'heerst' over Almelo

 

ALMELO - Prins Raymond Kenkhuis en Prinsesgemaal Gerla van de Knol’ntrekkers uit Bornerbroek heersen sinds vanmiddag 18.00 uur over de ‘Heerlyckheid Almelo’. Het ‘Knoll’ndorper prinsenpaar kwam ten burele van Hare Jon Hermans-Vloedbeld de stadssleutel opeisen onder de klanken van paukenslagers, trommelaars en hoorngeschal met in hun kielzog Jonkheer Thomas en Adjudant Kevin en Jeugdprins Job en Jeugdprinses Joyce en uiteraard de voltallige Raad van Elf.

De macht der ‘zotten’ duurt overigens maar tot dinsdag a.s. om 11.30 uur want dan wordt verwacht dat Prins Raymond I zijn macht over ‘Beetwortelstad’ weer vrijwillig afdraagt. Tot die tijd moeten subsidieverzoeken voor ‘culturele’ activiteiten dus worden gericht aan de Residentie van zijne excellentie aan de Entersestraat in ’t Knoll’ndorp.

Zaterdagmiddag kan in 't Knoll'ndorp nog eerst om 15.00 uur worden genoten van de Carnevaleske optocht met galawagens, groepen en individuele ‘zotten’. (Klik hier voor de andere activiteiten van de Knoll'ntrekkers)

< Prins Raymond I - 'Heerser over de Heerlyckheid Almelo'

Fotoreportage: Coen Mulder

 

Fotoreportage (24 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina