Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-02-2012  

Flashmob op de markt na winst Heracles

 

ALMELO – Heracles Almelo wordt steeds populairder. De club van voorzitter Jan Smit voetbalt al een paar jaartjes aardig mee in de eredivisie en menige tegenstander reist met ‘schrik in het hart’ naar Almelo, want de Almelose zwart-witten leggen op de kunstgrasmat van Royal ten Cate altijd een aardig potje voetbal neer.
In uitwedstrijden is dat helaas nog wel een anders, dan laat men veelal onnodig puntjes liggen.
De winst in de uitwedstrijd tegen de rood-witten uit die andere Netwerkstad, kwam gisteravond dan ook als een daverende verrassing. In blessuretijd konden de mannen van McClaren nog tot 2-3 naderen, maar de punten gingen naar Almelo en dat was sinds 22 september 1985 niet meer voorgekomen. Assistent-coach en echte Almeloër Hendrie Krüzen was daar toen met een doelpunt mede debet aan.
Voorzitter Smit ging gisteravond uit zijn dak en noemde de overwinning mooier dan een Elfstedentocht. Bij thuiskomst leidde het tot feest en vuurwerk rondom het Polmanstadion en vandaag werd dat gevolgd met een heuse ‘flashmob’ op de markt.
Het was tevens de start van ‘Heracles on tour’ want de Heraclieden gaan in de komende maanden de regio in om de club te promoten. (Lees daarover meer onder sport.) De beste promotie blijft natuurlijk goed voetballen en punten pakken, ook in uitwedstrijden. Maar eerst komt Roda JC nog naar hier en Willie Overtoom wil dan winnen zei hij vanmorgen op de markt!

De foto’s zijn van onze speciale verslaggever Dick 'Dimotech' de Rijter

Fotoreportage (10 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina