Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
20-01-2012  

Mulder kan op pad, dank aan Kruiskamp Staal

 

ALMELO – AlmeloNieuws-fotograaf Coen Mulder is de laatste tijd nogal eens in het nieuws. Of dat nu bij de radio is of bij TV Oost. Onderwerp was het Geluksbudget dat hij jaren geleden kreeg van de gemeente om zijn hobby als fotograaf te kunnen oppakken.
Weg achter de geraniums was het doel en dat is gelukt! Zijn scootmobiel heeft inmiddels zoveel km op de teller dat deze dringend aan vervanging toe was. Onlangs werd na lang wachten zijn nieuwe Solo dan ook afgeleverd en los van een steeds verzakkend spiegeltje, moest er natuurlijk achterop ook nog een drager gemaakt worden om de fotokist mee te kunnen nemen.
Scheepsbouwer Kruiskamp uit Almelo bood uitkomst. ‘Ie komt maar ev’n langs dan maakt wie oe dat zo terechte’, was het aanbod van Kruiskamp. Beide kenden elkaar van die mooie loopbruggetjes over de Almelose Aa die Kruiskamp Staalbouw maakte en waar Coen Mulder de nodige foto’s schoot bij de ingebruikneming. Vandaag werd dus door Kruiskamp het rekje op de nieuwe Solo van Coen gemonteerd.
Coen kan dus weer op pad voor AlmeloNieuws.nl met dank aan Kruiskamp de staalbouwer aan de Buitenhaven.

Fotoreportage (12 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina