Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
17-01-2012  

Team Bouman ISG op dreef in Arctic Challenge

 

ALMELO – Team Bouman ISG dat zondagmiddag vertrok in de Arctic Challenge een prestatierit naar het noordelijkste puntje van Europa en terug naar Lichtenvoorde, is aardig op dreef.
Hans Exterkate en Wilco van Dijk lagen bij checkpoint 3 op een keurige 9e plaats in hun door Autobedrijf Zuithof beschikbaar gestelde Subaru Forester.
De bazen van het metaalbewerkingsbedrijf Bouman uit Almelo rijden voor het eerst mee aan deze prestatierit en proberen tegelijkertijd de nodige pecunia bij elkaar te scharrelen voor de stichting Kans voor een Kind.
De tocht gaat niet om de snelheid maar om de prestatie en onderweg moeten ook nog tal van opdrachten worden uitgevoerd. Op dit moment 17-01-2012 14.51 rijdt men in de kop van Finland.
De finish van de Arctic Challenge 2012 is op 22 januari in Lichtenvoorde en het team van Bouman ISG is onder nummer 43 te volgen via Track & Trace op de website www.arctic-challenge.nl . Naast het Bouman ISG Team rijden er ook nog wel een aantal BN’ers mee in de Arctic Challenge. Zo staan o.a. op de startlijst Lange Frans en Viktor Brand. Veronica maakt een TV-special die op 27 januari a.s. wordt uitgezonden.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina