Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
08-01-2012  

PH nam afscheid van Paul Smudde

 

ALMELO – Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie heeft RKSV Prins Hendrik (PH) afscheid genomen van de onlangs gestopte voorzitter Paul Smudde.

Onder zijn leiding kwam er een hernieuwde aanpak van de strategie van de vereniging hetgeen leidde tot de Toekomstvisie 2011-2016 waarin de maatschappelijke betrokkenheid verder is uitgewerkt met o.a. een nieuw plan voor het gebruik van de accommodatie. Daarnaast is in zijn periode o.a. het kledingplan tot stand gekomen en is PH sportief opgeklommen naar de 1e klasse.

Paul keek in zijn speech vol trots terug op 5 enerverende jaren. In zijn optiek is het niet gezond dat een bestuurslid jarenlang op dezelfde functie blijft en hij is dan ook blij dat hij op het juiste moment het stokje heeft kunnen overdragen.

Zijn opvolgster, Annemarie van Putten, stond in haar nieuwjaarspeech uitgebreid stil bij de 3 pijlers van een gezonde vereniging: De strategie, de structuur en de cultuur waarbij het van belang is om alle pijlers voldoende aandacht te geven. Daarnaast haalde zij de samenwerking aan tussen de stichting Join4Energy en PH Almelo. Met ingang van het seizoen 2012-2013 wordt de shirtreclame op de shirts van alle jeugdspelers gekoppeld aan de stichting Join4Energy (www.join4energy.nl). Deze stichting, in 2009 opgericht door o.a. PH-lid
Jordi Kremer, zet zich in tegen de zogenaamde energiestofwisselingsziekte.

Tot slot werden de 5 topverkopers tijdens de afgelopen najaar gehouden Grote Clubactie, David Borggreve, Raul Entjes, Quinten de Lange, Stan Reekers en Emma de Vries beloond met een originele PH-bal.

Archief
Terug naar vorige pagina