Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
07-01-2012  

Jan Kiel erevoorzitter van Oranje Nassau

 

ALMELO – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de c.v.v. Oranje Nassau vrijdagavond, is oud- voorzitter Jan Kiel benoemd tot erevoorzitter voor zijn vele verdiensten voor de club.
Jan Kiel was o.a. voorzitter in de periode 1978-1986 en de periode 1989-1997 maar stond buiten die periode de club ook met raad en daad terzijde.
Oranje Nassau wilde de man die de club zolang heeft gediend alsnog de eer bewijzen die hem toekomt en tot nu was het daar eigenlijk nooit toegekomen. Dat verzuim werd dus vrijdagavond ingehaald en de huidige voorzitter Ruud Koetsier overhandigde Jan Kiel de bijbehorende oorkonde en zei hem dank voor alles wat hij in al die jaren voor Oranje Nassau heeft gedaan. Hij herinnerde er de aanwezigen aan dat Jan Kiel al in 1988 de gouden KNVB-speld had ontvangen voor zijn vele verdiensten voor de voetbalsport en wees er de aanwezigen op dat vrijwilligers onontbeerlijk zijn voor een verenigingsleven, vooral nu in een tijd van bezuiniging, vrijwilligers helemaal niet gemist kunnen worden. Hij riep daarom de leden op om zich ook meer voor de club in te zetten omdat het noodzakelijk is om de activiteiten van de club in stand te houden.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina