Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
29-11-2011  

High Tech Systems Action Award voor PANalytical

 

Empyrean is ontworpen voor een groot aantal applicaties, niet alleen van vandaag maar ook van de toekomst en werd in juli jl. ook al met de R&D 100 Award (de Amerikaanse ‘Oscars of Innovation’ voor top high-technology producten van het jaar) geëerd.
“We zijn zeer trots dat we als Nederlands technologie bedrijf deze prestigieuze prijs mogen ontvangen,” zegt Jan van Rijn, General Manager X-ray Systems, PANalytical. “Het geeft ons voldoening dat op deze manier onze multinationale activiteiten en samenwerkingsverbanden van de laatste jaren gewaardeerd worden. Zo is bijvoorbeeld onze unieke PIXcel3D detector het resultaat van de samenwerking met de Medipix2 groep, een consortium van meer dan 16 vooraanstaande Europese onderzoeksinstituten voor elementaire-deeltjes fysica, voorgezeten door CERN (European Organisation for Nuclear Research).”
Het High Tech Systems Platform, bestaande uit 21 internationaal opererende bedrijven, eert met de HTS Action Awards elk jaar uitstekende high tech prestaties die niet alleen technologisch innovatief zijn maar ook voortvloeien uit succesvolle samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en kenniscentra.

Archief
Terug naar vorige pagina