Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
11-11-2011  

40 jaar wijkcentrum 't Veurbrook

 

ALMELO – Bij ’t Veurbrook zet men grote stappen. Amper een jaar geleden werd het 25-jarig jubileum gevierd en nu al een feestje voor 40 jaar wijkcentrum ’t Veurbrook. Hoe dat nu precies zit?
In ieder geval is er wel reden voor een feestje want het wijkcentrum is bestuurlijk nog steeds zelfstandig en ook heeft de gemeente geld beschikbaar gesteld voor uitbreiding en vernieuwing.

Fotoreportage: Jan Bril


Update:
Zoals verwacht een reactie uit 't Veurbrook. Vorig jaar werd het 25-jarig bestaan gevierd van het huidige wijkgebouw en nu het bestaan van 40 jaar Jeugd en Wijkwerk in de Beeklust en Ossenkoppelerhoek. Tegenwoordig hoort daar Het Groeneveld ook bij. Daarom maakte journaliste Hannie ter Doest een boekje over 40 jaar wijkwerk en dat boekje werd feestelijk gepresenteerd. De wijkbewoners kunnen er allemaal een krijgen als zij de waardebon die thuis op de mat valt, in 't Veurbrook komen ruilen tegen het jubileumboekje. Mooie gelegenheid om eens terug te kijken naar het verleden.
Zaterdagavond 12 november is er bovendien ook nog een feestje in 't Veurbrook, want dat treedt de band 'Franky & Friends' op.


De reactie en uitleg uit 't Veurbrook

Fotoreportage (20 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina