Actueel uit Stad & Ambt


Plaatsing  
 
04-11-2011  

Almeloër brengt 3e boekje ´Oet in Twente´ uit

 

ALMELO – In het bijzijn van tal van hoogwaardigheidsbekleders, tijdens de presentatie in Galerie Groeneveld, presenteerde de Almeloër Martin Beumer zijn derde boekje in de serie ‘Oet in Twente’.
Emeritus hoogleraar communicatie Anne van der Meiden hield een introductie en wethouder Jan van Marle ontving het eerste exemplaar van het nieuwe toeristische boekje.
Het derde boekje ‘Oet in Twente, eropuit!’ biedt de mogelijkheid om wandelend, fietsend of met de auto te genieten van het prachtige Twentse land. Martin Beumer zette vier autoroutes, vier wandelroutes en vijf fietsroutes voor u uit, variërend in afstand. De routes gaan door het fraaie coulisselandschap en door het Duitse heuvelgebied; over essen, heidevelden, weilanden en door bossen, langs watermolens, tuinen en galerieën. De routes variëren in lengte en combinaties zijn mogelijk. Zo biedt de autoroute langs watermolens, ook de mogelijkheid tot het maken van korte wandelingetjes over de hei en door nabijgelegen natuurgebieden.
Martin Beumer is tevens initiatiefnemer van de website ‘Oet in Twente’ waar eveneens een aantal tips worden beschreven. Het boekje ‘Oet in Twente, eropuit!’ ligt vanaf heden in de boekhandel of is er te bestellen.

Auteur(s): Martin Beumer I Prijs: € 12,95 I Aantal pagina's: 120 I ISBN: 9789087881610

Archief
Terug naar vorige pagina