Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
28-12-2010  

Over: Joden, wereldmacht en industrie…

 

Ik wordt even helemaal niet goed over dat gelul over de Islam en Moslims en aanverwante zaken…. Angst, angst en nog eens angst….
Laten we het eens over de Joden hebben. Ik heb daar nu eens een en ander aandachtig gevolgd, maar weten we eigenlijk wel wat voor een invloed de Joden hebben op deze wereld? Nee, ik denk het niet. Neem van mij aan, ze beïnvloeden de hele wereld.
Let wel, ik leef vele malen liever onder een Joodse invloed dan onder een Moslim invloed. En wie net zoals ik gewerkt heeft in Israel, gereisd heeft in Israël die weet wat ik bedoel..
En dan ook nog eens het halve Midden-Oosten is afgejakkerd inclusief Noord en Oost Afrika met Iran en Pakistan er bij… Ik denk dat ik wat mag zeggen..
Doe mij dus het Joodse maar, voordat ik neergeschoffeld wordt als antisemiet ofzo…
Lagaajem en die Star-bier smaakt nog steeds tov-maot..
Kijk, ik heb bier drinken in Israël geleerd. Ook heb ik daar over water leren lopen, maar daar weet ik niks meer van, dat heeft mijn vriend mij verteld, de dag er op…
Maar nu even serieus….
De gehele diamanten handel, de goud handel, de gehele filmindustrie. Kijk eens hoeveel Joden er in hoge en andere regeringsfuncties zitten in de USA? En is dat nu nou net niet het machtigste land van de wereld?
Kijk eens naar die machtige lobby uit de US richting Midden-Oosten.. De US kan geen scheet laten of er moet toestemming zijn van de één of andere invloedrijke Jood.
Het hele gesodemieter daar in dat Midden-Oosten komt nu (anno 2011 bijna) toch grotendeels door Israëls starheid. Toch maar door blijven bouwen aan die nederzettingen buiten die muur in Gaza en West-Bank….
Zijn ze eindelijk een beetje verlost van die vreselijke concentratiekampen, bouwen ze zelf zo’n hoge muur en maken ze van het mooie Israël zoals ik het ken, één groot concentratie kamp.
Moet je er eens gaan rondtuffen.. De ene controle na der andere. Rusland was er niks bij in de slechte oude tijd…..
Wat hebben ze er aan? Of het moet zo zijn dat ze zo de Uzi verkoop in stand houden. Overigens een bagger wapen, maar wel makkelijk om aan 9 mm te komen.. Of dat Galiel ding.. En dan de nodige VN resoluties aan de schoen lappen…

Enfin lieden, denk daar maar eens over na…

Kom niet aan het Joodse volk, want dan is het een zere been, glad ijs en weet ik veel wat.
Maar als ik mag kiezen… doe mij de Joden maar, want die hebben Star-bier, Carmel wijn en hele mooie vrouwen.
En Ajax moet eens gaan doen waarvoor ze betaald worden. Winnen van al die clubs die onder Heracles staan…

Lachajem fe lehitraood.

Vind ik overigens… Chris

En Spong is van oude Engelse adel en niet joods…

Archief
Terug naar vorige pagina