Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
28-08-2010  

Over: www verbinding, aflaatbriefjes en Napalm....

 

Wanneer ik op de Wereldomroep een directeur van giro 555 (weet je wel die instelling waar je aflaatbriefjes kunt kopen) hoor zeggen, dat het de moeite niet loont om een actie op te starten voor Pakistan en dat zelfde verhaal een dag later in de wakkere krant ook lees, dan moet ik dat op dat moment toch als waar aannemen. (De wakkere krant na voorpagina koppensnellen direct weer in de standaard teruggelegd, want ik ben en blijf een echte Nederlander hoor)

En dan pen ik dan neer in mijn vomeersel. Dat nu in ene het imperialisme van de USA via de VN en dus via giro 555 heeft gezegevierd en er toch een actie gaat plaatsvinden, tsja, daar kan ik dan niks aan doen.
Ik ben nou eenmaal op vakantie en dan de moeite om de www-verbinding te vinden…
Dus dat was achterhaald meneer de hoofdredacteur.. Sorry...
Maar wel leuk om te constateren dat er weer een collectief zielig is gestart ten meerder eer en glorie van de USA. Ook Haïti is nog steeds helemaal niet gelukt.
Jammer geld ook voor Pakistan. Het is me ook een baggerland. Ik ga daar niet snel meer heen.
Ze moeten eerst die war-lords maar een deporteren naar Timbouctou en schoon schip maken met die Taliban en Pataan gasjes. Ook daar in Afghanistan.
Kijk een boer weet dat hij moordspul verbouwd aan die papaver. Dat daar heroïne en zo van gemaakt wordt, waar die Taliban gasje kapitalen mee verdienen die daar van dan weer wapens mee koopt enzo om de wereld voor de Islam te veroveren, door angst en terreur. En dat allemaal in naam van Allah. Nou neem van mij aan dat Allah dat nooit zo heeft bedoelt hoor.
Ik vind dat wanneer zo’n papaverveldje ontdekt wordt, gooi er gewoon Napalm overheen. De US heeft er nog zat van overgehouden uit Vietnam. Anders is het zo gemaakt.
Dat doen ze ook in Chili met die opium laboratoria, dus waarom daar dan niet?
Of de oplossing is gewoon: legaliseren die hap, maar daar krijg je de rest van Europa en de wereld niet in mee. Dus dan blijft er alleen maar Napalm over.

Laat ze lekker koolzaad gaan verbouwen.
Gasjes die werelderfgoed Buddahs opblazen of Jumbojets parkeren bij de piano rechts, kun je toch niet serieus nemen?
En de Nederlandse regering (in ballingschap) stopt er ook 2 miljoen in. Alleen als de wederopbouw opdrachten Nederlandse bedrijven gaat. Anders niet. Zo werkt die wederopbouwhulp dus.
Maar goed, we gaan dus Pakistan inpalmen en misschien vanaf die springplank Afghanistan imperialisten. 

Het heeft allemaal niks met Almelo te maken, maar het wel leuk om e.e.a. zo op de usb-stick te zetten.
En dat die maf van een Wilders de voorzitter van het CDA een zeurpiet noemt. En dat moet dan uiteindelijk door één deur? Lagguh toch?
Let op mijn woorden, Wilders zorgt er voor dat we weer verkiezingen krijgen. De kleine man is weer de sigaar. En het is juist die kleine man die rechts heeft gestemd. Helemaal lagguh is dat. Stemmen op die partij die de kleine man juist een oor aan naait. 

Ik denk er hard over om maar naar Frankrijk te emigreren en van daaruit ontwikkelingshulp te geven aan Nederland. Om maar even de discussie op gang te brengen.

Ben wel benieuwd hoe Heracles het heeft gedaan…. Morgen even een WiFi-tje scoren in de kroeg hier? 

Bonjour vanuit een snoeiheet Richelon-du-Langedock…. Mis jullie niet

Chris dus….

Archief
Terug naar vorige pagina