Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
17-05-2010  

Over: Wereld economie, tegelen, vuilnis

 

Nou moet die ome Barac (Obama, opperhoofd van de VS-stram) even helemaal zijn mond houden. Gaat hij zich even bemoeien met Griekenland en de rest van Europa. Dat vooral Griekenland zijn/haar zaakjes snel op een rij moet zetten, met behulp van de rest van de Verenigde Staten van Europa (VSE), want dat zou wel eens gevaarlijk kunnen zijn voor de wereld economie!!!
By all means. Wie heeft de wereld in een dip gedonderd? Juist ja, de VSA. En vooral die hebberige banken en aandeelhouders. Dus ome Barak, shut the fuk up en kijk eerst helemaal naar je eigen dollar en de rest van je bananen republiek.
Zo da’s 1

Dan was ik mooi een dikke week helemaal verstoken van het internet. Dochterlief heeft het in haar lieve koppie gehaald om in Uteregh een appartementje te kopen. Tsja dat heb je zo met die carrière vrouwen. Net afgestudeerd en net een baantje en dan hoppa, appartementje kopen. Zo’n jaren 60 appartementje. En toen werd er nog duurzaak betegeld. Die krengen waren dus ín cement geplakt!!
Niet gewoon met Gamma/Praxis/Multimate/Hornbach (ja als klusser kom ik nog wel eens ergens) meuk tegen de muur aan geplakt. Nee, koelere duurzaam ín cement geplakt. Om een lang verhaal nog langer te maken, dat kostte vaderlief dus ruim 15 uur met een vette Hilty beitelen om 6 vierkante meter tegels er af te krijgen en minimaal 15 pakken roodband om die zaak weer redelijk tegelbaar te maken.
Mocht ik nu een duurzaam bouwende aannemer tegen komen, dan krijgt die een schop met het voetje. Niks niet duurzaam, gewoon meuk tegelen….

En daar in Utrecht staakten dus de vuilnisophalers. Nou helemaal goed, want ook het stortpunt was dicht. In Utrecht moet je dus bewijzen dat je in Utrecht woont. Anders kom je niet gratis van je spullen af. Nou dat was dus mooi geregeld, iedereen gooide zijn/haar zooi mooi voor de poort van het stortpunt, zonder dat er naar een bewijs werd gevraagd.
“So heb elk nadeel sein voordeel” volgens ome Johan (voetbal filosoof en betwetert) kon ik mooi al onze meuk kwijt, zonder moeilijk te zijn. (Zie foto)
En ome hoofdredacteur, als ik over mijn motor praat, spreek ik niet over een Honda, maar over mijn 1e BMW R69S Donkelaar ’66 (zie foto)
En met Pinksteren wordt het weer motorrig weer.
Saluut

Archief
Terug naar vorige pagina