Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
22-03-2010  

Over: Meningsuiting terrorisme en kruisridders

 

Vind maar eens een kroeg in Alp d’Huez waar je in ruil voor een biertje mag WiFi-en. Trouvé dus en het is hier mooooiii. Maar een beste klauter hier omhoog. Motortje had er moeite mee.. Deze zomer toch eens op de fiets proberen. Want wat ben ik minder dan Jopie Zoetemelk, Merx en al die andere gasjes? Een paar miljoen misschien?

Maar goed daar ga ik het niet over hebben.
Nog een vomeersel op de plank……

Heb ik dat weer. Zie ik zo’n billboard met een mooie afbeelding van een jonge schone, met vreselijk gepaintshopte lange benen. Ook ergens anders staat er een man tussen de schonen.
Waar het billboard over gaat weet ik niet want ik ben gefocust op de weg, zoals het hoort toch?
En eigenlijk interesseert het mij ook niet. Tzal wel weer een lingerielijn zijn (rapt) Levens gevaarlijk deze vorm van reclame, maar wel aantrekkelijk. Helemaal die billboards en abri reclame posters. Ik vind het een vorm van kunst en vrije expressie en ook een ultieme vorm van meningsuiting.
Maar daar is niet iedereen het mee eens dus…
Een paar dagen later zag ik dat één of andere malloot de kruizen uit de posters had gesneden.
Ook al gesignaleerd door TcTub, maar het gaat maar door. Nu zelfs al met een spuitbus over het glas in de bus abri’s. Tmoet toch niet gekker worden…..

Nou vraag ik je? Meningsuitingterrorisme!!! Een aanslag op mijn welbevinden! Kunst barbarisme! Moraalridderschap in optima forma! Etcetera (rapt)….

Wie kan dat nou geweest zijn?

a. Een zeer orthodoxe christenen, die aanstoot neemt over het getoonde.
b. Een zeer orthodoxe moslim, die aanstoot neemt over het getoonde
c. Een zeer orthodoxe jood, die..
d. Een zee orthodoxe iemand, die….
(om vooral maar niemand over te slaan, anders krijg ik daar weer gedoe over)
óf
e. Een lichtelijk gestoorde kruizen fetisj, die deze kruizen verzameld en deze als behang in zijn kamer hangt. Voor het gemak ga ik er nu even van uit dat het een man is.

Laten we het maar, om problemen te voorkomen op het laatste houden.
Voor d 1e drie opties, zou ik mij kunnen voorstellen dat het een vrouw zou kunnen zijn.

Maar die vlieger gaat niet helemaal meer op nu, want hij spuit nu ook met verf de kruizen weg in de abri’s. Óf hij is ook nog zeer egoïstisch en wil deze kruizen met niemand anders delen.

Een echte kruisridder dus, op kruistocht..
Al met al vind ik het een terroristische aanslag op de vrije meningsuiting.

Groet’n, Chris

Archief
Terug naar vorige pagina