Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
26-12-2009  

Over: Belasting, Chaos en moskeen

 

Hè, verdikkie, heb ik die installatie van onze nieuwe burgerjuffrouw gemist. Ik was weer even mijn lichaam ter beschikking aan het stellen van de wetenschap cq farmaceutische industrie. En dit keer een middel tegen die ziekenhuis bacterie. Nou dat was een makkie, hoewel 10 uur zonder eten en alleen een glaasje water om die pillen weg te werken en dan nog 4 uur recht op zitten in bed. Was niet echt leuk.
“Maar elk nadeel heb se voordeel”, ik heb wel mooi weer duizend dia’s ingescant en weer ruim 600 euries schoon in de pocket. Heb ik mijn winterbanden voor de camper mooi terugverdiend even zo. Maar een andere groep die een of ander middel tegen Alzheimer of zo kregen, dat was wel andere krentewegge. Helemaal onder de uitslag, overgangsverschijnselen, juist bij mannen, dikke pret voor ons. Want er is toch geen beter vermaak dan leed vermaak. En die man die 2x per dag onder de pet-scan moest voor één of ander fraai middel tegen de gevolgen van alcohol verslaving of zo. Nou die werd kotsberoerd er van en pijn van dat masker dat die op moest.
Maar alles in het kader van de wetenschap, farmaceutische industrie en eigen portemonnee.
Ik heb nog geen antwoord van ome Ab ( Klink minister over geneesmiddelen enzo) gehad. Want ik betaal nog belasting over die centen en dat vind ik niet terecht.

Ja, en waar zal ik nu eens verder over zeuren. Het gaat allemaal prima eigenlijk. Ik heb dikke lol. Ik hou dus van chaos..
Ook op het spoor en op de weg. Gewoon rustig aan doen en lekker genieten van het gratis NS-kopje koffie.
Het is toch humor dat anno bijna 2010 een paar vlokken sneeuw, zo’n toestand teweeg brengt.
Maar kijk vooral niet naar landen om ons heen. Want dan ga je je doodschamen over het geklaag wat wij en Rover doen.

En nu we het toch over moslims hebben. Zie ik laatst en NOVA waar ik toch wel een beetje van schrok. Nu blijkt er in heel Turkije en dan met name in Istanboel geen toestemming gegeven te worden voor Christenen om een kerk te bouwen!
Oeps en nog eens oeps. Daar worden Christene gewoon in elkaar gemept en laten we het over homo’s maar helemaal niet hebben.
Oeps. En dan hebben die lui zo’n grote mond over een moskeetje en een minaretje als die niet door een af ander besluit niet gebouwd mag worden.
Let wel, ik ben een voorstander van bouwen van Moskeen hoor. Maar dan ook niet al te veel, maar een mooi moskeetje is niet lelijk.
Nu las ik ergens, dat de leegloop bij de moskeen al ingezet is. Dus ze gaan dezelfde weg op als de kerken.
Het grote voordeel is dan, dat over een jaar of 20 of 25, wanneer die Islamkerken ook leeg zijn gelopen, een projectontwikkelaar of woningbouwvereniging die gebouwen mooi goedkoop in handen kan krijgen. Dan die gebouwen mooi ombouwen tot appartementen en we hebben er weer een paar mooie woningen bij.
Dus wat zeurt die Wilders nou? Bang voor het Moslim geloof? Nou ikkuh niet. Die Rauvoets en de Paus, die hebben nationaal en globaal meer ellende (anno 2000 en verder) veroorzaakt (om maar even weer kort door de bocht te gaan) dan Mohammed hoor.
Maar dat komt niet voor CNN. Denk eens aan de slachtoffers van aids en incest? Daar is zo’n aanslag op die twin-towers eigenlijk niks bij. Ik bedoel maar, alles vanuit een perspectief…
Mag je van de Koran eigenlijk wel voorbehoedsmiddelen gebruiken? Hmmm, zoek ik even op.

Zo, en nu even uitbuiken van de kerst.
Herman Finkers was weer goeoeoed.

Vind ik, Chris
 

Archief
Terug naar vorige pagina