Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
21-10-2009  

Over: oorlog tegen de banken!!!

 

Toch blijf ik het knap vinden hoe zo'n witteboorden crimineel als een Scheringa (ik kan die naam al bijna niet meer horen…) de gevoelens weet om te toveren zodat hij als held er uit komt.
Eigen schuld dat hij zelf met 7 ton het schip in gaat. (waar zijn de 9 miljoen gebleven overigens, waar de Quote 500 het verleden jaar over had???)
En nu meteen een vette aanklacht tegen hem indienen, omdat hij wegens wanbestuur en beleid, 2000 werknemers brodeloos maakt. Meteen kaalplukken die gast.
En ik kan mij niet voorstellen dat die medewerkets van die DSB ook niet wisten wat een zooiprodukt ze bij de DSB hadden. Tenminste een groot deel van de DSB vazallen…

Toe ik nog in conclaaf was met die bank 5 maand geleden kon ik € 5000,= lenen, maar slechts € 3800,= op mijn rekening krijgen. De rest ging dus naar die vage koopsompolissen en werkeloosheidsverzekeringen. Nu ben ik wel zo’n guerrillastrijder, dat ik die gasten minimaal 3 kwartier aan de lijn heb gehad in totaal, om hén uiteindelijk de conclusie te laten trekken dat ik geen klant van hen was ben en ook nooit zal worden. Na die tijd heb ik hen nog een paar keer gebeld puur om te fukken. Ik doe dat toch terwijl ik de krant zit te lezen, dus tijd kost het mij niet.
Wat een fukbank was die DSB met Scheringa aan de top als super fukker…. Om wille van zijn speeltjes zo'n bank tegen beter weten in op de fles laten gaan. Zo zie je maar weer hoe machtig een bank kan zijn, maar nu ff niet. En in de US maken ze weer tig winst, met steun van de belastingbetaler. Wat is nu erger een paar moslim terroristen of die terroristen banken?

Oorlog aan de banken!!!!!!

En de ABN en SNSenzo doen even hard mee hoor, al is het in mindere mate. Wapenhandel, verkeerd hout en andere verkeerde investeringen. En dat alleen maar om winst te maken zodat de aandeelhouders nog meer dividend kunnen krijgen. De ING komt er nog het beste er uit op het moment. Alhoewel de SNS ook haar uiterste best doet om alles weer in het reine te krijgen.

Ik blijf bij de kreet de economie van het genoeg. Genoeg is genoeg. Als ik 3 miljoen heb, ben ik al dik tevreden en hoef niet zozeer dit te vermeerderen tot tig miljoen. Een mooie 13e maand uitkering is ook al prachtig. Hoef ik niet een vette bonus te krijgen omdat ik producten verkoop die eigenlijk niet verkocht mogen worden. Iemand met een huis van 1,5 ton, kreeg zonder problemen een hypootje van 2 ton of meer. En dan maar zitten te pochten op verjaardagsfeestjes en de nieuwe keuken en de dakerker en de badkamer helemaal opgepimpt en wat ze over hadden ging naar een nieuwe auto!! En nu gaan ze ontzettend op hun bek en nu maar klagen…. Ok, de voorlichting was ook niet je van het, maar je laat je toch geen oor aannaaien door zo’n fukker van zo’n bank??

Blijkbaar wel. En als ik zie wat voor een mensen daar allemaal ingestonken zijn. Het is gefilmd door RTL en door de NOS!!!

En die Dirk Scheringkees maar klagen dat tie kapot gemaakt is. En zich zo zorgen maakt over die 2000 handlangers, ook wel personeel genoemd, die nu in de ww moet.
Maar je hoort hem niet over die duizenden gedupeerden die door zijn toedoen een veel te dure hypotheek aangesmeerd hebben gekregen in combinatie met die koopsom shit.

Nee Dirk, er is nog wel een vacature als putjesschepper voor je in Delfzijl..

Zoek het verder maar lekker zelf uit.
En AZ mag van mij ook naar de bierleague..

Kben dr pissig van, Chris

P.s Hoor ik net dat DSB Beheer ook op de fles is. Suuur voor die spelers van AZ. Gaan mooi de transfermarkt op. Kan AZ weer naar de amateurs…

Als ik vanavond even tijd heb, ga ik even medelijden hebben met hun, maar dan ook heeeel even.

Archief
Terug naar vorige pagina