Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
05-06-2009  

Over: Holocaust en dikke tieten

 

Die nicht Wilders flikt het elke keer weer. Over de rug van een trauma van zich afschrijvende journalist, die verkracht is, politiek gewin proberen te krijgen.
Bah…….
Hij mag van mij minister president worden. Dan zijn we binnen een half jaar mooi van hem af. Kost wel ff wat die dan komende vervroegde verkiezingen, maar dan hebben we tenminste ook weer wat. En dan kan hij mooi naar Israël verhuizen… Daar heeft die tenminste meer veiligheid en anti moslim maffen dan hier.

Laats ook op een blog dat een moslim jonge het goed vond, dat die ene militair laatst in Afghanistan die raket op z’n baret kreeg. “Een moslim moet niet tegen moslimbroeders vechten, eigen schuld dikke bult”.
Meteen er bovenop een andere moslimjongen “Als je vecht tegen slechte moslims, dan is het een goede zaak”.
Zo, die zit..Mooie reactie van binnenuit….

En ons neefje Markl Rutten hoest ook weer eens wat is ook even de weg kwijt. De Holocaust ontkennen moet kunnen volgens hem.
Ja hoor vind ik ook, ontken maar lekker en dan meteen opbergen zo’n ontkennende idioot.
Kijk die holocaust is zo iets niet te bevatten ergs, dat ontkennen gewoon nooit kan.
Ik weet niet wat er op staat, maar minimaal een rondgang door minstens 10 voormalige concentratie kampen en een bezoek aan Yad Vashem (holocaust memorial Jeruzalem) en daarna in een gesloten mentale inrichting die persoon op de een of andere manier zich dienstbaar laten stellen aan de samenleving. En dat tochtje langs de kampen en Yad Vashem moet hij uiteindelijk wel zelf betalen…..

Wat heeft dat allemaal te maken met de Almelose politiek?
Nou eigenlijk helemaal niets, maar ik wilde het even kwijt.
Er gebeurd genoeg binnen het Almelose, maar ik mis even de link om daarover te azijnen.

Nog steeds blijf ik van mening dat Theo Schouten zich beschikbaar moet stellen als burgemeester van Almelo. Maar nu zegt die commissaris van de Koningin dat het een vrouw moet worden. Tenminste in bedekte termen….
Nou ook niet mis, als ze maar dikke tieten heeft.. Toch???
We gaan voor de tieten en niet voor de kwaliteit. Toch????

Helemaal de trend om vrouwen aan de top te krijgen. Ik krijg zo langzaam het idee dat het echt om de tieten gaat en niet meer om de kwaliteit.

Kijk, in het bedrijfsleven gaat het om winst en kwaliteit. Dat er soms tieten voor staan is mooi meegenomen, maar is geen halszaak….
En ik vind het echt jammer hoor, ik zie liever dikke tieten met daar achter een knappe vrouw, (en dan knap zowel in IQ als uiterlijk) dan zo’n dikke bierpens met daarachter een goede bestuurdert.
Maar het vreemde is, dat juist die bierbuiken aan de top zitten. Hoe kan dan nou?
Gezinshormonen? Overgangsperikelen? Zwangerschaps verschijnselen?
Wie het weet mag het zeggen, maar topfuncties blijven nu eenmaal hoofdzakelijk weggelegd voor bierbuiken. Uitzonderingen bevestigen weer de regel.
Obama, Clinton, tante Neelie, tante Merkel (heeft best dikke tieten overigens)

Enfin de treinen gaan door de bak en ik ben weer mijn lijf ter beschikking aan het stellen van en voor de wetenschap..

Doegie….

Ik zou graag willen dat Chris zijn column doorleest voordat hij 'm publiceert.
Taalfouten, typo's, jammer.

Dan maar een burgemeester met dikke tieten, dan een pseudo-journalist die te lui is om z'n stukkie door te lezen.
So-wie-so alles beter dan Knip.

Wilders die een verkrachte terroristen-groupie citeert is net zo erg als een columnist die zo weinig liefde heeft voor zijn vak.

Dat wilde ik nou eens kwijt!


Alex

Archief
Terug naar vorige pagina