Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
08-05-2009  

Over: hekel, zelfmoord en feestjes

 

Je moet toch wel een erge hekel aan jezelf en aan de rest van de mensheid hebben om met een auto door een haag mensen te jassen. En dan ook nog het idee hebben om op die manier de Koninklijke familie te kunnen raken. En dan ook een feestje van zo’n 12 miljoen mensen ofzo te verpesten op die manier. Dat moet je toch wel erg ziek in je kop zijn.

Ok, je baan, je huis je alles verliezen is geen pretje, maar om dan zo te reageren….
Kijk, als iemand zelfmoord wil plegen, wie ben ik dan om dat tegen te houden? Het is voor mij niet de manier om problemen op te lossen want je hebt alleen maar de nablijvers/bestaanden er mee. Maar wil je dan toch écht uit dit leven stappen doe dat dan op een charmante manier met een overdosis aan slaappillen of een combinatie van pillen, xtc, cocaïne of weet ik wat.
Maar niet om door met een auto door een haag mensen te scheuren en zo nog eens een aantal mensen met je mee te nemen naar de andere kant en die pijn die zo’n botsing veroorzaakt bij de overlevenden. En dan de traumatische ervaring bij diegene die het gezien hebben….
Of met zo’n bomgordel om, geeft ook een mega troep. Of van een flat af te springen. Je zal er maar net onder lopen. Of dat Henkie van negen net getuige is van die laatste vlucht. Heeft dat jochie een trauma van hier tot Tokio. Je weet maar nooit.
Of zoals laatst die vent die de intercity van Enschede naar Amsterdam in zijn rechter oog kreeg. Au en een zooi…
Die moesten ze met een plamuurmes van de wielen afschrapen. En wat denk je van die chauffeur van die trein. Heeft minimaal 6 nachten slecht geslapen….
Nee gewoon een dosis pillen of nog beter een combinatie van alcohol en pillen..
Lekker thuis in je bedje en dan niemand verder er mee lastig vallen.
Al is het vaak een zware pil voor de nabestaanden.
Nee ik ben van mening dat zelfmoord verboden moet worden. Minimaal een taakstraf van 126 uur en verplicht in therapie.
Want het leven is zo mooi..

En gelukkig was het geen allochtoon van moslimatische afkomst, want dan was de pleuris helemaal uitgebroken en hadden we Wilders helemaal als president gehad.

En dan het hele gedoe rond het wel of niet aflassen van festiviteiten. Je zal maar net een ballonnen feest van Marksteiner hebben georganiseerd in het Schelfhortspark. Al je spaarcentjes er in hebben gestoken en door zo’n idioot jezelf helemaal in de schulden komen te staan.
Ik geef die organisator helemaal gelijk dat hij het feest door heeft laten gaan, ondanks het verzoek van ome Menno om dat niet te doen. Dat is namelijk het leuke van een verzoek, je kan het opvolgen, maar je kan het ook naast je neer leggen. Het zelfde is dat met een advies. Kun je ook naast je neerleggen.

Enfin, we hebben het allemaal gehad, het saamhorigheidsgevoel was weer een paar dagen helemaal terug in Nederland. Net als bij de 11-stedentocht of bij het wk-voetbal.
Maar ik heb liever de laatste 2 genoemde feestjes….

Groet’n Chris….

Archief
Terug naar vorige pagina