Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
05-04-2009  

Over: Samenzweringen, 1 Europa en ome Theo

 

 Nu lees ik ze zo nu en dan wel eens. Allemaal samenzwering verhalen en spannende netwerken verhalen. Opsus 13, Watergate samenzwering, De Bijbel, de Koran, In de Ban van de Ring en het verhaal achter Tolkin, Opus Dei, De Vrijmetselarij, Loge 13, De Davinci code, Mein Kampf en nog een paar van die zware.
Ook en samenhang tussen de Katholieke kerk, de Joden en de opkomst van het Hitler Duitsland.
Ik schrok me even rot.. even… en eigenlijk ook wel een beetje bang. Nou blijkt dat een Joden jongen, (de naam is mij even ontschoten) die maf van een Adolfje heeft geleerd, hoe hij op praktische manier met woorden de grote mensenmassa moest en kon bewerken. Nou is men dus verder aan het graven gegaan in het voortraject van het nationaal socialisme in de jaren dertig van de vorige eeuw en nu blijkt dus dat de joden zelf een hele dikke vinger in de pap hebben gehad bij die opkomst van dat zogenaamde socialisme. In de hoop dus hier voordeel uit te krijgen.
En eigenlijk maar één doel, het verkrijgen van een Joodse staat in Palestina!!!!!
Machtige krachten binnen de Joodse wereld heulden met Adolfje en de zijnen!
Ja en niet zomaar een lul verhaaltje, maar gewoon met harde bewijzen! Oeps.
De conclusie van het verhaal was in mijn eigen woorden: “het kost ff wat maar dan hej ook wel ff wat!”, 6 miljoen Joden de pijp uit of anders, daarbij nog een hele bak ellende bij de rest van de nabestaanden van al die andere miljoenen doden.
Alleen maar om een Palestina te krijgen. En wat hebben ze uiteindelijk gekregen, weer een bak ellende met een dikke muur er bijna omheen. Maar met dit verschil, dat ze die muur nu zélf hebben gebouwd.
Maar het idee alleen al…
Nu bleek ook dat Adolfje zelf ook wel wat Joods bloed door zijn aderen had stromen.
Ik heb echt ook nog nooit begrepen waarom die gasten niet massaal tegen die Adolfje in verweer zijn gekomen. Kan er met de pet niet bij. Toch maar eens weer met de Rabbi praten binnenkort…..

Trouwens dat jochie dat Adolfje geleerd heeft om te toespraken is met een kogel door zijn hoofd terug gevondenen een knollenveld ik geloof in de buurt van Berlijn.
En het is ook een bekend feit, dat de Joden een vette vinger in de pap hebben, tot aan de schouder, in Amerika. En kijk eens naar de (porno) film industrie in Hollywood? Ook heel veel Joods bloed en Joods kapitaal. Geeft verder niks hoor. Beter dat dan de films uit het Oosten….. Of zoiets als Fitna…

En sommige ideeën van adolfje; Berlijn is nu Brussel geworden, er is al sprake van een Europeesche president en tante Merkel wordt al vaak genoemd. (Toch dan naar Berlijn maar?) De reichsmark heet nu Euro en wat heet grenzen? Je jakkert nu al door heel Europa zonder en paspoort te hoeven te tonen. Ik geloof dat Zwitserland nu ook tot Shengerlanden gaat behoren? De betonwegen van adolfje zijn nu drie-baans asfaltwegen.. Het heeft ruim 60 jaar geduurd voordat het zover was, maar met veel minder ellende.
Oeps wat zeg ik nu weer… Brrrrr, snel naar een ander onderwerp.. krijg de rillingen weer.
Maar waar vakanties wel niet goed voor zijn..

En Almelo.. ach gaat best allemaal wel goed. Het bekende geneuzel en gedoe.
Ik ben niet voor een gekozen burgermeester, maar als ik mocht kiezen, dan koos ik Theo Schouten…..

Madawejwel. Groet’n Chris

Archief
Terug naar vorige pagina