Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
14-02-2009  

Over: twee maten, 80-jarigen, zwemmen en ...

 

Over: twee maten, 80-jarigen, zwemmen en masturbatie act.

Kijk daar word ik nou even helemaal niet goed van. Had Ajax laatst nou net de zelfde pech die Heracles nou twee keer heeft gehad. Een afgekeurd doelpunt. Ja natuurlijk is dat suuuur. Maar nu het Ajax is, meteen in oa de wakkerste krant van Nederland, die ik nog een eens als wc papier zou willen gebruiken. De grensrechter en de scheids worden meteen even geschorst en een heleboel bombarie.
En toen ons Heracles doelpunten werden afgesnoept door een foute beslissing helemaal weinig in de media.
En wanneer de heilige KNVB nu al meet met twee maten, nou wat moet dan het college van Almelo dan wel niet doen? Die moeten dan wel meten met vier maten, of gewoon alle gevallen per geval bekijken en daar beslissingen over nemen. Met de nodige voortschrijdende inzichten….

En kijk nu maar eens wat er gebeurd met fout parkeren. Doet men dat in de stad, dan zit er binnen de koste keer een gele prent achter de ruitenwisser. En doet men dat aan bv. de Schoolstraat, om maar eens een doodlopende weg te noemen de komende vier maanden, dan laat justitie dat gewoon maar gaan. En justitie meet dus ook met twee maten, de KNVB doet het en ons college van burgervader en wethouders zouden dat niet mogen doen? Kom nou…
Hypocriet heet dat. Dus bij deze college, geef het goede voorbeeld en blijf meten met twee maten.
Is overigens heel menselijk. Ik trek mijn familie ook veel eerder voor dan Japie van de hoek Tapuitstraat en Madalijnstraat, om maar een paar stegen te noemen.
Als ik als wethouder kan regelen dat mijn dochter een leuk baantje in een kroeg kan krijgen en dat lukt mij tijdens een hapje en een drankje, dan doe ik dat gewoon. Daar ben je vader voor.
En als mijn vriendje met een probleempje komt, en ik zit in de gemeenteraad, dan ga ik daar veel sneller en anders mee om dat dat ome Piet van de Schelfhorst bij mij komt.
Niets menselijks is mij vreemd.
Dat heette vroeger vriendjespolitiek, later heette dat lobbyen en nu heet dat netwerken. En iedereen doet het. Van Wilders tot Kant (PVV tot SP) om maar eens in één klap het hele politieke spectrum te noemen. Al kost het mij weer de nodige moeite om die 5 letters uit mijn toetsenbord te krijgen….

Helemaal goed die besluitenlijst van B&W op deze site.
Kritisch kijken mensen en reageren!!!!

Sorry dat ik weer een beetje verstek heb laten gaan, maar mijn moeder heeft het weer in haar bol. Regen en storm en daarna heel veel zonneschijn. Laten we het maar op het voorjaar houden en hoe ouder hoe gekker.
Dit jaar wordt ze 80 jaar jong en nu zwemt ze al in de groep van 80 jarigen en haalt dus de ene gouden plak na de andere.
En zelfs heeft ze op de nationale kampioenschappen zwemmen voor Masters (de senioren dus, de oudjes enzo) in Vlissingen 2 pr's gezwommen.
Maar dat vind ik niet zo vreemd, want dit was de eerste keer dat ze weer echt aan het zwemmen was na dat ze een hele nieuwe heup had gekregen een paar maanden geleden.
Mooi man zo'n herboren heup. Kan weer jaren mee.
En op die manier kan ik ook pr's zwemmen....

Dus ik bere druk bezig aan het klussen bij haar en dan schiet het vomeersels schrijven er wel in.

En weer lachen om die Geert Wilders. Hij flikt het toch maar weer om helemaal in de publiciteit te komen. Ik had het mooi niet gedaan als ik de Engelse regering was. Gewoon die man toelaten. Zijn masturbatie act laten doen, hem even klaar laten komen en hoppa, dat was ut.

Maar aan de andere kant, wat voor een leven heeft die man eigenlijk. Continue bedreigt worden, continue met 4 van die kogelvangers om je heen. Wonen op een kazerne gelijk een gevangenis. Je moet er wel wat voor over hebben voor je idealen hoor....

Pfffff

Chris dus….

Archief
Terug naar vorige pagina