Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
21-01-2009  

Over: Joden aan het gas, grote bek en Australiƫ...

 

Zo nu heb ik in iedergeval uw aandacht met zo’n kop..

Hoe haalt een kamerlid het toch in zijn hoofd om vóór een intifada te gaan demonstreren?
Dat kan alleen maar iemand van de SP zijn dus die gast van een Van Bommel en die Sadet Cabriolet (of hoe de naam ook moge zijn en ik heb er echt de moeite niet voor over om die op te zoeken). En die Greta Duitenberg ofzo liep er ook nog bij.
Nou die wil ik even niet in de familie hebben, dus geen neefje en nichtje hoor….
Hoe haal je zoiets in je hoofd en dat moet dan ons land vertegenwoordigen? Dat zijn parlementariërs! Die hebben een voorbeeldfunctie!
En toen die gasten gingen schreeuwen dat alle Joden aan het gas moesten toch nog er bij blijven en er bij horen. Beneden alle peil, een kamerlid niet waardig een partij niet waardig.
Je hebt dus die gasten van een Wilders aan de ene kant en dus aan de andere kant die eikelbijters van een SP.
Ik ben benieuwd wat ome Bram (Moskowitz advocaat en “de achtergrond heeft die hij heeft”(quote)) er uit weet te krijgen…. Kijk maar eens wat er toen die tijd met Janmaat is gebeurd…

Wat een bagger politiek hebben die Engelsen toen ooit gespeeld daar in Palestina.
Kijk dat je tegen Israël bent en hun beleid, ok, dat is je goed recht, maar om dan meteen maar alle joden aan het gas te hangen. Kan helemaal niet.
En helemaal niet met de huidige gasprijzen, maar dat is een mopje die Max Tailleur alleen mocht maken geloof ik….
En bommen onder je jurk bij een pizza tent laten ontploffen kan ook niet, helemaal al niet als ik in de buurt ben…

Nee SP, ik vond jullie al lang een bagger partij, maar nu hebben jullie het helemaal verbruid bij mij. Ook in het lokale vlak. Drie zetels en wat doen jullie? Bla, Bla, Bla een grote bek en verder niks noppes nada…

Natuurlijk is het niet leuk wat daar gebeurd in de Gaza. Natuurlijk is het zeer discutabel hoe de staat Israël is ontstaan. Maar het is ook discutabel hoe Amerika is ontstaan en Australië en België (om maar eens wat te noemen)

In Gaza gaan heel erg bij 1000 Palestijnen door in de afgelopen dagen, maar in de Kongo is dat de score per dag!!!!!

Stel dat wij Brabanders elke dag of om de week een paar raketten vanuit België op ons dak krijgen, nou daar zou ik ook goed de ziekte in hebben.
En je moet toch wel hartstikke gek zijn om je gewapend tegen een atoommacht als Israël te keren. Dat kun je nooit winnen.

Ik geef Hamas het advies om mooi te stoppen met die zelfmoord aanslagen en met die vuurwerk beschietingen. Is gewoon niet leuk meer en scoort ook niet echt meer bij CNN. En kijk nu eens wat er van komt… Hoop ellende vooral onder het eigen volk. Ga nu eens echt om de tafel te gaan zitten met die Israëlieten, want Israël is en blijft gewoon een feit, of je het nu leuk vind of niet.
En dan hoef ik tenminste niet helemaal van Aquaba via Lattakya met de boot naar Cyprus, om daar op de boot te stappen om via Haifa naar Eilat te komen.
En via Eilat naar Sharm-el-Sheik te komen met ons campertje zal nu wel helemaal niks meer zijn, om maar niet te spreken even vanuit Eilat via Gaza naar Caïro te tuffen om bij de piramides een bakkie te doen, is nu jereinste zelfmoord.
Totale waanzin en dat alleen maar omdat bepaalde gastjes zo nodig intifadatje willen spelen.. Garra dus….
En nu we het toch over Australië hebben: goede film!!!

En ik maar denken hoe ik nog wat te zeuren kan hebben over die nieuwe bios aan het Amalia plein. Maar niks, gewoon een leuke bios..
Maar daarover de volgende keer.

Shalom fe lehiteraoot en/of Salem Aleikum fe godehaves. (praten kan ik het redelijk slecht allebei, maar schrijven helemaal niet en dat hou ik maar zo. Ik ga Chinees leren praten….)

Ajuus, Chris

Naschrift: Waar twee kijven hebben twee schuld.
Mooi, wapenstilstand en tanks teruggetrokken en nu gaan praten mensen. (meteberet en/of bachi dus)

Archief
Terug naar vorige pagina