Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
17-12-2008  

Over: reageren, onzin en excuus aanvaard

 

En ja meneer Visser, de huidige economie zal het een rokende rot zorg zijn of er mensen in de ww komen. Maar er zal een tijd komen dat men gaat werken naar de economie van het genoeg. Want dat zal uiteindelijk overwinnen.
Winst maken is ok, maar u ziet wie veel wil winnen (risico beleggers) zullen uiteindelijk knetterhart op hun gezicht gaan…

En meneer McGait (mooie naam) ik zal eens bellen naar de Cogas… Maar nu even niet

En het klopt meneer Oosterholt, mijn columns zijn niet voor Haaksbergen bedoelt, maar er komen wel eens technische storingen voor… En dit keer was die niet bij mij…

En meneer D. Jaspers, what’s in a name? Ik weet niet waarom u niet blij zou zijn om mijn naam te dragen. Er zijn namelijk vrij veel Chris de Vriessen in Nederland en Zuid Afrika ook wel. Maar wel lief dat u ooit op mij gestemd hebt.
En u voldoet helemaal aan mijn verwachting, namelijk niet weten of u/men mij bij de kop of bij de kont heeft. Nou de ene keer is het bij de kop en dan vrij snel kom ik met mijn kont om de hoek kijken. In vaktermen heet dat voortschrijdend inzicht.
Als ik ook maar iets zomaar voor de kat z’n staart poneer en soms ook wel erg kort door de bocht, dan komt er altijd wel iemand die mij dat een en ander uitlegt. Zo heb ik het regelmatig bij het verkeerde eind.
Maar gelukkig heb ik het vaker helemaal bij het juiste eind. En helaas kom ik nu meer te weten dan dat ik te weten kwam in mijn raadslidmaatschap periode.
Maar ik mag niet alles doorvertellen en regelmatig worden mij ook zaken verteld onder de uitdrukkelijke belofte het voor kennisgeving aan te nemen, maar beslist niet in de publiciteit te gooien. En als ik zoiets beloof dan doe ik dat dus ook niet.

En voor de verdere rest ben ik het eigenlijk wel met u eens. Maar als u goed door de regels heeft heen gelezen, dan wist u dat ook wel.

En nogmaals: in een column zoals deze mag je onzin verkopen, de zaak slechts aan één kant belichten, sterker nog, in het complete donker bekijken…
En je mag het helemaal niet met mij eens zijn…. Graag zelfs…
Ben ik blij dat ik met niemand meer wat te doen heb en echt geen vriendjes met iedereen hoef te zijn….

Groet’n en blijf reageren.. Chris

P.s. Oké ome Anthon, voor deze keer: excuus aanvaard en je mag blijven van mij. Maar pas op hoor…
Ga ik volgende keer wel verder op in..

Archief
Terug naar vorige pagina