Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
25-04-2008  

Over: Weggegooid geld, Hof-88 en Chinezen

 

Waar is het mogelijk dat je één miljoen euro kwijt bent en daarna nog helemaal niks hebt? Nou ja, helemaal niks.. We weten dat het niet doorgaat en er nooit zal komen. Juist ja: In Almelo. Waar heb ik het dan over: juist ja (ik durf het bijna niet meer uit mijn toetsenbord te toetsen, Het Poppodium. Tinus allemachtig. 1 miljoen euries naar de knoppen en uiteindelijk dus niks hebben.

Ja de wetenschap dat het geen haalbare kaart was en bla bla bla meer.

En door wie of wat komt het? Nou ik denk dus aan het tweede wereldoorlogsyndroom van de PvdA. Vooral niets iets nieuws doen, want dat is eng en voorzichtig omgaan met het geld, soort Calvinisme daterend uit de vorige eeuw in het Guldentijdperk. Potten met die handel voor slechtere tijden. En vooral niets voor de jeugd, want die veroorzaken alleen maar overlast en gedoe. (CDA) De jeugd moet naar een ander podium, de kerk geheten….

Een poppodium is alleen maar een poel des verderf bla, bla, bla.

Maar wie weet gaat het voorstel van de directeur van de Muziekschool iets

Uit Tubantia: De Muziekschool Twente gaat met de gemeente Almelo in gesprek over de oprichting van een popcentrum met oefenruimtes voor beginnende muziekbandjes. Dat gebeurt op basis van een plan dat de muziekschool schreef en waarin sprake is van een centrum met een zestal oefenruimtes, een podium, een opnamestudio en een ontmoetingsruimte.

Ach en ik ben het er wel mee eens, het Hof-88 idee van de PvdA ís eigenlijk ook nog zo slecht nog niet, maar mijn voorkeur ging toch uit naar dat mooie pophemel gebeuren. Dichter bij Tinus enzo….Enfin hebben we het niet meer over, op naar het vernieuwde Hof-88. En dat zal hopelijk ook niet 13 tot 15 jaar duren voordat het rond is. Maar je weet maar nooit.

En eindelijk komen er dus winterterassen, nu deze winter weer voor bij is. Ben toch wel benieuwd hoe het mogelijk is dat ome Anthon (Sjoers, wethouder over winterterrassen enzo) bakzeil heeft gehaald. Wie heeft hem zo onder druk weten te zetten dat hij toch toe heeft gegeven. Het eerste winterterras was wel bij het Wetshuis van Xandrien vd Woudenberg. En die is een onderdeel van het horeca machtsblok van Jan Thorney en zijn kornuiten.. Prima de luxe dame en heren.. Zo werkt het.

Ook uit Tubantia: Burgemeester en Wethouders hebben deze activiteiten aangewezen als 'collectieve festiviteiten'. Voor deze activiteiten geldt tevens een onbeperkte sluitingstijd. B en W hebben overigens de mogelijkheid twaalf collectieve festiviteiten aan te wijzen.

En dan kiezen ze er maar 4…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinus allemachtig, en de rest van de 8 houden we in Hengelo en Enschede en Amsterdam…

Pfff ik ben weg, cultuurhappen in Assen en Groningen. Lekker Chinezen

Doei, Chris….

Archief
Terug naar vorige pagina