Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
03-03-2008  

Over: W**ld$#s, Burkini´s en allergieën

 

Ik word helemaal knetterbek van die Wil#$@rs en vooral van die film. Laat hij die film gewoon vertonen. Kijk hij wil gewoon dood die man. En wie zijn wij dan om dat tegen te houden? Die man heeft dus gewoon zelfmoordneigingen en ach laat hem. Hij brengt wel wat leven in de brouwerij en de soep wordt nooit zo heet gegeten als dat deze opgediend wordt. Hij is van hetzelfde geval als die hele Pim Fortuin. En eigenlijk gunde ik hem die loodvergiftiging ook niet. En eigenlijk had ik hem wel als minister president willen zien.

Lagguh joh. Eén keer per jaar een 2e kamer vergaderring helemaal in het donker. Spannend…..

Samen met zijn holmaten zoals W%&$$#s. Niks tegen homo’s overigens, in tegendeel, allemaal lieve jongens. Ik heb er geen last van. En die cartoons over Mohammed ook. Gewoon even plaatsen in alle dag- en weekbladen. Dan zijn we daar ook vanaf en we hebben dan mooi een signaal naar Ali Ben Baba toe, hoe wij dat regelen in het vrijere westen…

En ach, wanneer het aan de Christen Uni ligt, zouden alle abortussen en euthanasie ook verleden tijd zijn en zouden de coffeeshops ook dicht gaan en alle naturisten terreinen weer in een verdomhoekje gezet worden. Maar gelukkig gooien ze in naam van van Al-Tinus niet met bommen en parkeren ze geen Jumbo’s tegen de piano op de 120e etage van één of andere hoog tweeling gebouw.

En ik vind die Burkini’s wel wat hebben overigens. Gaan ze in ieder geval zwemmen in plaats van thuis zitten te niksen en Turksfruit zoetetroep te eten en dik te worden. Mooi laten gaan. Ze komen er dan vanzelf achter dat een normaal badpak toch fijner zwemt…


En wie weet komen ze eens in bikini… 

Als Tinus dat wil. (ins Tinus dus…)

Ik schrok mij half allergisch toen ik las dat binnen afzienbare tijd 50% (!!!) van alle kinderen wel ergens allergisch voor is. Waren ze maar allergisch voor patat, chips en andere vette poep…

Luchtverontreiniging, slechte milieukwaliteit ín de huizen, en nu komt tie… overmatige hygiëne. Dus te vaak handen wassen etc…. En natuurlijk weer die verkeerde eetgewoonten.

Ouders doe er wat aan, anders gaat het helemaal mis met onze toekomst, want de jeugd heeft de toekomst, maar de jeugd is allergisch, dus de toekomst is allergisch en dat is niet goed….Tot zover..

Chris……

Archief
Terug naar vorige pagina