Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
28-02-2008  

Over: Hooligans, ME en economisch...

 

Nou begrijp ik er even helemaal niks meer van. Ga ik afgelopen zaterdag even naar de film in de Almelose bios in Miracle Planet, staan me daar toch een hoop zwaailichten en van die blauwe Mercedesbussen met van die kippengaas ramen.

Wat is er nou weer? Komen we helemaal die planeet niet meer op! Gelukkig was er alleen maar voetjebal in Almelo..dus plek zat daar in op de planeet. (Mooi hè die 3-3 tegen Rotterdam. Had voor het zelfde geld andersom kunnen wezen)

En een geblaf van honden leek wel een kennel…

Blijkt dus achteraf dat er een stel van die achterlijke Mongolen van FC.Twente en Feyenoord en nog zo’n Pruisenclub met elkaar op de vuist wilde gaan. En let wel: georganiseerd op de vuist!!!  Achterlijke gasten. Niet achterlijk dat ze met elkaar op de vuist gaan hoor, nee dat is helemaal prima, heb ik niks op tegen, maar ze doen het zo maar in het openbaar!! Gratis! Iedereen kon zo maar kijken! Voor niets!

Moet je kijken wat dat allemaal niet kost aan ME en hondenvoer etc.

Kapitalen. Dat ze dat gewoon niet economisch verantwoord commercieel uitwerken! Ik kan er met de pet niet bij. Kom op Jaap Besteman (evenementen organisaties) , roggel dat!
Het FcTukkers stadion stond toch in het donker. Lampen aan, 10 euro per persoon entree vragen en dan die hooligans of “fans” of hoe die gasten ook mogen heten, elkaar mooi het licht uit de ogen laten meppen. Mooi op de middenstip met elkaar op de vuist.

Paar tapeilanden er bij, Grolschje tappen, vette hap er naast. Gat in de markt. Deden ze bij ome Julius (Cesar van achteren) ook al eeuwen geleden in Rome en Lion.. Dus waarom bij ons niet?

Dát levert tenminste geld op, in plaats dat het mij als belastingbetaler geld kost.

En wat te denken van de televisierechten? Kzal ome John (de Mol, tv-maker) hier eens over berichten…Of misschien iets voor ome Reinier (van Broekhoven, minister van o.a. de centjes van ons Almelo) Roggel dat! En de opbrengst in de staatskas van ons Almelo..

Het is maar een idee….

En ik blijf er bij. FC.Twente landskampioen en Heracles mooi in de middenmoot…… En volgend jaar internationaal voetbal omdat ze de Amstelcup winnen. (mooie pot van 1-5 tegen Hee) Maar dan wel in het Arke stadion die wedstrijden. Daar kunnen meer mensen in, levert meer geld op en dat kan dan mooi gebruikt worden voor de 2e ring op ons Polmanstadion….

Groet’n  Chris

Archief
Terug naar vorige pagina