Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
25-09-2008  

Over: Wilders, waanideeën en koopkrachtverlies.

 

Wat vind ik die Wilders toch een eng ventje. Kort door de bocht en bijna (ik herhaal) bijna bij het fascisme af.
Wil hij dus die hufter allochtonen 123 het land uit flikkeren. En hij heeft wel zo’n grote bek tegen, laten we nemen, China en daar de mensenrechten. En nou wil hij juist hetzelfde, waar hij “oh, zo tegen is” en de bek vol van heeft, dát wil hij juist invoeren in ons mooie landje.

Ik heb ook geen goed woord over, over die gasten die juist ambulance personeel lastigvallen, maar dan die lui zomaar het land uit gooien, zonder vorm van proces. Nee Wilders dat gaat een deur te ver. Kan helemaal niet, gabber. Bah, wat een eng ventje.
En het beroerde is, dat hij ook nog een heleboel mensen achter zich heeft.
Ik kan alleen maar vragen aan die mensen, lieve mensen denk svp eens even na wat voor een politiestaat je krijgt met die blonde eikel aan het bewind. Denk eens na wat voor een grote broer ook jullie aan het bekijken en het controleren is als hij zijn hallucinaties en waanideeën voor elkaar krijgt.
Weest niet bang zoals hij. Hij is panisch over de verislamitisering enzo van Nederland.

En verder vond ik JP het best goed doen tijdens de najaarsgegroting van Nederland. En dat voor zo’n schijtloontje me de hele dag aan gevallen te voelen.. Hij liever dan ik

En dan Wouter Bos. Die had een goeie.
“We kopen een auto veer veel geld en eisen dan kwaliteit. Helemaal terecht. Maar we klagen dan niet over koopkrachtverlies, als we die heilige koe hebben gekocht.
We kopen ook zorg. We betalen dat in de vorm van premie. Terecht eisen we dan ook kwaliteit en gelijk een auto: kwaliteit betaal je.
En dus we beginnen te klagen en gillen dat we koopkrachtverlies hebben….
Waar hebben we het over?
Ja, kijk en daar kan ik even geen speld tussen krijgen.

En de gouden eikel van de week krijgt wederom George DubbelJoe Bush.
Lult die eerst in 2002 de wereld in een hypotheekcrisess en nog erger en nu lult hij weer de hele andere kant op. Ook al zo’n eng ventje.

Mensen die het kunnen: stem op die Obama!

Lijkt mij..

In’t kort ff Chris…

Archief
Terug naar vorige pagina