Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
09-04-2014  

Opgelost...

 

Kijk, waar ik nou warm van wordt en ook wel emotioneel is b.v. die Han Hammink. Grote baas van ons Theaterhotel. Die directeur is gewoon niet te beroerd om zelf glazen te ruimen, meuk op te ruimen en tafeltjes schoon te poetsen. En dan die mooie dochter van hem…
Nog zo1. Die Xandrine van den Woudenbergh. Ook daar wordt ik op ook een andere manier wel warm van want ik ben al vanaf de Heracles in de eredivisietijd al verliefd op haar, (lol) maar da’s ook zo1. Die is ook niet te beroerd om zich helemaal die mooie benen uit haar lijf te lopen om haar gasten in haar taveernes te bedienen en van bier te voorzien, tafeltje poetsen etc. Helemaal goed zulke bazen. Daar heb ik respect voor. Han, van mij 1000 euro subsidie, Xandrine van mij mag je ook 250 euro gemeentesubsidie voor nog een kroeg/eethuis winterterras ofzo.
Toch wel raar; ome Han en ome Gerrit, allebei de vaders zijn brildragend en alle 2 zulke dochters. Hmm, ga ik over na filosoferen… Ik heb ook een bril en een hele mooie dochter.. Gek toch?

En nu begrijp ik alles, maar waarom niet zo’n megamoskee op het industrieterrein XL. Mooi aan de snelweg, goed te bereiken voor heel Nederland en de rest van Duitsland. 5x per dag Allah Akbar zo hard als ze willen. Van mijn part met drie minaretten en dan zo hoog als die toren daar op die andere hoek daar. Genoeg parkeerplaats enzo en niemand last. En de grond nog goedkoper ook. Pak een mooie zichtlocatie en we hebben een win, win, win situatie…. Lijkt mij.
De Armenen hebben ook zo’n mooi gebedshuis aan de rand van Almelo. Hartstikke goed en niemand heeft er last van. Dus…..

En nou begint Hongarije (mooi land overigens, maar wat een volk) zich ook al af te zetten tegen Europa. Nou mooi, laat ze maar mooi te langer worden. (verrekken dus…) Als wij ze helpen op de één of andere manier dan krijgen de helpers achteraf de schuld van het één of ander wat misschien mis gaat. Laat ze mooi failliet gaan en dan helpen tegen een forse rente. Wat we ook met Griekenland, Italië, Portugal, Ierland en IJsland doen. Om maar wat te noemen. Mooi dat we aan de ING fiks verdiend hebben… Stank voor dank. Laat ze mooi de anus kussen van die Poetin. Dan komen ze er wel achter. Liever in een democratie met minder welvaart en meer welzijn.
Uiteindelijk komen ze allemaal wel bij ons Europa, maar de drang naar corruptie en “we regelen wel ff wat” en gerommel binnen de marge, zoals Poetin dat doet en wil…
Je wil toch niet bij Rusland horen, Jemig de Pemig…
En over dochters gesproken, zelfs Poetin's dochter is in Nederland gaan wonen...

Chris

Archief
Terug naar vorige pagina