Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
26-03-2014  

Goeoeoeoed...

 

Oeps, was ik ff verkeerd geïnformeerd over dat vuilnisgedoe in Apeldoorn. Met dank aan de redactie…

Die Wilders toch. Wat is die eikel toch goed. Hij doet het toch elke keer maar weer. Even wat vomeren en dan hoppa, weer een week voorpagina nieuws CNN en Bild etc.. Niet te geloven. Die gast moet toch wel een kei van een p.r. apparaat in zijn reet hebben. Zo goed zelfs, dat hij nu zelfs de joodse gemeenschap tegen zich in het maliënkolder heeft gejaagd. Goed man…
Nog even en zelfs Putin is tegen hem. Niet te geloven.
Maar wat was dus ons Geertjuh weer goed in draaien en woorden spelen. Hij daagt uit tot op het randje. Laat de rechter spreken....
In essentie heeft die wel gelijk: elke crimineel met een dubbel paspoort, het Nederlandse paspoort afnemen en naar het land van het andere paspoort opsturen met DHL. Da’s mooi goedkoop en alle banktegoeden bevriezen van die criminele gasjes....
Maar wanneer hij dat zo zou zeggen, dan zou dat niet zo inslaan als een atoombom.. Pure handel. Vraag 150% en krijg dus 90%.. Maar de manier waarop… hmmm, discutabel. En die stomme Teeven stinkt er nog in ook. Voorbedrukte aanklachten. En de pers smikkelen en smullen en voorpagina, internationaal. Wedden dat er heel wat neo’s uit het buitenland nu ook op de PVV gaan stemmen?
Hoe goedkoop kun je een verkiezingscampagne krijgen? Wat is die vent goeoeoeoed. (Let wel, de manieren niet zijn id-en!!!!!)
En leuk dat gefotowinkel. Zie ik nu Rutte als Bin Laden. Maar om Wilders te shoppen met Hitler?
Dat gaat te ver toch..? Bin Laden wilde alleen maar Israël en de Amerikanen allemaal aan het gas..
Oh poep, dat zijn er meer dan 6 miljoen.. Waar ik maar mee wil zeggen.. Rutte als Bin Laden, Wilders als Hitler.. Waar gaat dat heen? Hoe zal dat gaan? Waar komt die rotzooi toch vandaan?
Volgens mij door het té tolerante opstelling van ons.. Moeilijke jeugd gehad enzo.. Dus...
Crimineel met een dubbel paspoort waar 1 er van Nederlands, terug naar land van herkomst. Al is dat België…

<< En dan de stunt van ALA, BBA en Almelooo is ook erg goeoeoeoed.
Die ouwe rover van een ome Gijs…. De verkiezingen zij n nog niet opgedroogd of ze stunten al weer. Goed man.. Ik geniet er nu al van.
Johan Andela stapt op. Mieke Kuik weg, Gerrit Woudenbergh ook fut… Kben benieuwd… Het is zo stil aan die andere kant.

Goedzo...

Vind ik.. Chris

< Ontwerp: Tony Cassese - kijk op AlmeloAnders.nl
 

Archief
Terug naar vorige pagina