Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
13-05-2012  

Leuk al die reacties…

 

Ja die VVD (LOKAAL!!!)

Bedankt meneer Knol en helemaal respect dat ik mag weten waar je huis woont..
Maar ik heb al mijn hele leven lang niet begrepen waarom ik en de rest van de samenleving moest betalen voor de hypotheek van een ander. En ja, ik heb ook genoten van die aftrek van mijn hypotheek van 53.000 Gulden!! (Poeh hee, dat hakte er in.) En door kneiterhard werken en niet nieuwe auto’s en platte beeld t.v.’s te kopen, laatste mobiel, computers, gameshit, extra platte t.v. omdat er een WK aan kwam zetten en altijd “knutsel zaken” (Vind ik mooi hoor, kzou niet anders willen…..) aan te schaffen heb ik mooi kunnen aflossen….
Ecominderen, tering naar de nering enzo….. beetje buffer opbouwen enzo..
Ouderwets? Nee vooruitdenken en geen risico lopen…..
En hoe komt u er bij dat ik alle schaapjes op het droge heb? Wanneer ik mijn huis heb verkocht en de praktijk, dan begin ik (wij) aardig de schapen te kunnen opeten….
Dus huichelarij ten top?? Dat salon socialisme, dat weggeef gedrag van vooral de PvdA, dat lijkt nu (anno 2012) steeds meer op huichelarij…. Dat PvdA socialisme is m.i. helemaal achterhaald.. Kom op PvdA (lokaal en landelijk) ga op zoek naar het nieuwe socialisme waar iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen gedrag.. Het is een Facebook, Twitter en andere sociale mediameuk tijdperk. Joop de Uil (rip) tijdperk is voorbij… Kijk nu eens die Samsom. Die stond laatst bijna te huilen. En die oen van een Wilders. Kunnen ze mooi de oppositie in en verder gaan met hun weer niks bereiken…..
En nogmaals: je hebt liegen, de waarheid en politiek!
Politici zijn best te vertrouwen. Die dooddoener dat ze nooit te vertrouwen zijn… Als je nu nog niet weet wat je aan ze hebt, dan stop er maar mee. Politiek is een geval van concessies doen, onderhandelen en het meeste uit je programma er uit halen…
En dat komt wel eens al “niet te vertrouwen” over
Je eigen broek ophouden anno 2012, maar wanneer het écht niet kan, dan moet er een sociaal vangnet zijn. En dat vindt de VVD ook. En ik ben het echt niet met alles eens wat die li beralen zeggen hoor. Maar ik wordt daardoor wel gerespecteerd door dezelfde liberalen en dat voelde ik steeds minder bij a. de SP, b. GroenLinks, c. Lijst Wilders, uhm PVV en die “moraalridders” van het CDA… Moet je kijken hoe die aspirant lijsttrekkers en kaar bij P&W aan het afmaken zijn….. Om later weer als vriendjes aan het gebak te gaan…..

En bert.. opportunisme? (kmoest het ff goegelen voor de betekenis) Nee hoor. Is het PvdA socialisme niet vastgeroest zitten in oude dogma’s en meningen? Voortschrijdend inzicht is dat voor mij… En zoveel heb ik niet gezworven binnen de politiek….Wel binnen de wereld.

Jammer dat toch die Wereldomroep weg is. Ik kan mij plezierig herinneren hoe wij uren zaten `radio te kijken` met die Wereldomroep. Ergerend aan de fading, kraak en piep. Lachend om Pelleboer.. Je kon toen, “vroeghur toen alles nog kut was”, de hele camping overlopen, zonder ook maar iets van die uitzending te missen. Ergerend aan dat i.o.o. stomme trukkersprogramma. Maar goed, lang leve het www….
Zo is er wel meer achterhaald. Waaronder het PvdA socialisme en het CDA moraalridderschap. Maar daarover later.
Vind ik..

Groet’n.. Chris…

Archief
Terug naar vorige pagina