Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
30-11-2011  

Tgaat allemaal goed komen en hypocriet…

 

Zo, hebben ze eindelijk weer naar mij geluisterd...
Die maf(fiose) Berlusconi weg, die Papandreou of hoe die ook heten mag, mooi weer aan de Raki en Gieros en de toeristenbelasting mooi er door in ons Almelo. En dat nadat ik dit 8 jaar geleden al heb geopperd… Polletjetiek, pfffffff… De lange adem en geduld dus…

Goed gedaan mensen.

En nu niet denken dat ik een antisemiet ben, gelezen in één van mijn vorige vomeersels. Nee hoor ik ben kritisch pro Israël, weest daar van overtuigd. En ik ga liever gebukt onder het bewind van de Israëlisch of de Joden of hoe ik ze ook maar niet discriminerend mag noemen, dan onder de fuck van die zich zelf Moslims noemende mafketels. Want dank zij de macht van die Joden in de filmindustrie kunnen we tenminste naar mooiere films kijken dan die Moslimsfilms uit Teheran of Islamabad of laten we die films uit Kaboel maar helemaal overslaan….. Alleen maar bermbommen, Taliban shit en schiet’n bluuhh.
Maar ik ben ook geen aanhanger van de SGP of CU hoor!!! Om het maar eens dichter bij Bennekom of de Bijbelgordel te houden.

En dat het slecht gaat met de economie? Hoe komen ze daar nu bij? Het gaat eindelijk eens de normale kant op.
Nu nog een wet er door dat mensen tot hun 21e niet rood mogen staan of bij die postorderbedrijven mogen bestellen.
Nu ben ik niet zo voor wetten en regels en verantwoordelijkheid overnemen door overheden, maar als een persoon de eigen verantwoording niet kan nemen, dan moeit de overheid wel ingrijpen.

< En dat tante Jon (burgermoeder van ons Almelo VVD) het martial arts toernooi verbied.. Belachelijk. Wel elk bijna weekeinde Heracles door laten gaan en niet zo’n vecht gala? Hypocriet!
Er zitten meer criminelen op de tribune bij een thuiswedstrijd van ons Heracles dan daar in die IISPA zouden zitten tijdens zo’n gala. En bij voetjeballen proberen maar liefst 20 man elkaar dood te schoppen om zo’n stomme bal. En als ze die bal dan eindelijk hebben, dan schieten ze hem zo snel mogelijk weg…
Foutje tante Jon…

En dan moet die rukbiocoop van de Erotheek op de Bornerbroeksestarat ook dicht omdat het net buiten het gebied ligt waar seksinrichtingen, - "waar seksuele handelingen wel mogen" - wel toegestaan is. En dat bordeel daarnaast valt er dus binnen.
GosdsAllahJezxusJehovamina, wat een gezeur.
Dan moet mijn huis ook dicht, want daar kunnen ook seksuele handelingen mogelijk zijn. Sterker nog, daar vinden seksuele handelingen plaats!!!!
Niet zoveel meer als vroeger, want ik wordt bijna opa en dan moet ik met oma naar bed en het wordt allemaal minder, maar toch...

Vind ik.

Groet’n, bijna opa Chris…

Naschrift redactie:
De afbeelding hiernaast is met toestemming geleend van AlmeloAnders.nl die er op de eigen website een passend gedicht aan toevoegde.

Archief
Terug naar vorige pagina