Gewoon Chris

Op deze pagina de beschouwingen van onze columnist Chris. Over allerlei dagelijkse dingen zoals zaken die spelen in uw woonwijk, over de 'handel & wandel' en besluitvorming door de plaatselijke politiek, over de ontwikkelingen binnen het politieke Twentse of "Haagse" klimaat, of over zaken waarvan u vindt dat Chris dat onderwerp maar eens aan de "kaak" moet stellen.
Wilt u reageren op zijn 'vomeersels'? Stuur dan uw reactie naar onze redactie.


Plaatsing  
 
03-11-2011  

Die Arabieren…

 

Toch wel apart. Krijgen we op de Nederlandse t.v. de waarschuwing dat een kapot geschoten Khadaffi als een schokkend beeld ervaren kan worden. Zap ik dan even door naar de Engelse El-Gaziera (ofzo) dan laten die gasten gewoon continue dat geschoten hoofd van Khadaffi zien..
Wat een volk..
En blij dat ze zijn. Feest vieren om een zooi dode mensen. Blij zijn dat ze dood zijn allemaal dat zijn ze en om nog er maar een schep boven op te doen binden ze nog eens rui9m 100 Khadaffianen de handen op de rug en jagen ze hen nog even een kogel door het hoofd…
Blij zijn dat er dus iemand vermoord is, want die Khadaffi en zijn handlangers zijn gewoon gelyncht dus. En u maar kijken hoe die stammen het er onderling met elkaar uitkomen.
Ik begrijp dat dus helemaal niet, blij zijn dat er iemand vermoord is.

Nu ben ik dus helemaal geen voorstander van de doodstraf en ook niet van die Arabieren sinds mijn zijn in Pakistan enzo…. Maar laat die mensen maar gewoon naar Den Haag komen en berecht worden.
Aan de andere kant loop je het gevaar dus dat het martelaren worden. Je kunt je ook afvragen of een Sadam, Khadaffi, Osama wel eigenlijk mensen zijn…
Zijn het geen levensgevaarlijke roofdieren, die roven van het volk en ze nog vermoorden ook. Ze eten ze nog net niet op…
Die Khadaffi bijvoorbeeld. 88 miljard dollars had die gup overal staan in totaal…
88 met 9 nullen!!!
En dat terwijl het volk lag te creperen min of meer. En die oet uit Marokko enzo….
Het is niet te filmen, want het is dusdanig goed weggestopt, dat het nog jaren gaat duren voordat men al die pegels achterhaald heeft.

Wat een volk…..

Die Osama ook… Is ook door de CIA vermoord en een paar van die andere gastjes ook.
Maar is het eigenlijk wel de US en de NATO die het allemaal doen?
Als ik het goed begrijp wordt heet Amerika en dus de filmindustrie ook, geregeerd, geregeld, georganiseerd door de Joden en hun sympathisanten, Haganah en Mossad en Apple, Windows Gates enzo. Helemaal niks mis mee, daar niet van, maar toch even de zaak helder hebben.
Dus als Amerika geregeerd wordt door de Joden of Zionisten of andere Torah lui, dan wordt de hele wereld geregeerd door de Joden enzo, om maar even duidelijk te zijn.
Dus wat lult die Wilders nou, bang zijn voor de Moslims? Daar zorgen de Joden wel voor, dat we er niet bang voor hoeven te zijn. En die Wilders moet dat helemaal wel weten,want die heeft net zo als ik, zijn partijtje wel mee gedaan in de Kibbutz of Mosjav toen ooit, toen we nog Israëlische Ponden hadden in plaats van de Shekel. En dat hebben we daar ook al niet meer, want onofficieel is het gewoon de dollar daro hoor.

Vind ik en de groet’n

En Mauro moet blijven op een studievergunning en die Grieken mogen weg.. Ook geen studievergunning meer. Gewoon weer die Drachmen….

Chris.

Archief
Terug naar vorige pagina