Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
02-03-2010  

De terreur van Almelo Nieuws

 

Het blijft maar doorgaan, BBA die via de website Almelo Nieuws de kandidaten van PVA beschadigt. Steeds maar weer worden oude koeien uit de sloot gehaald om de PVA te beschadigen. Angst noem ik het. Proberen door op de man/vrouw te spelen stemmen weg te halen bij andere partijen. Maar wat hebben een schreeuwlelijk, een gepensioneerde kroegbaas en een gefrustreerde ex-gemeenteambtenaar in de gemeenteraad te zoeken. Maar beste mensen, u bepaalt en niet de mensen die u van alles willen opdringen. De PVA heeft sympathie voor de PVV, laat daar geen misverstand over bestaan. Wel heeft de PVA haar eigen verkiezingsprogramma samengesteld. Een programma wat is afgestemd op de wensen van u, de Almelose burger. En de AFA beweging? Schreeuwers die niets toevoegen aan onze maatschappij. Als het een betrouwbare groep mensen zou zijn zouden ze niet in de gaten worden gehouden door de AIVD. Het zijn gewoon links-extremisten die geen enkel middel schuwen om hun eigen gelijk te krijgen, ook niet met geweld als het moet. Deze week gaan we naar de stembus en u bepaalt de samenstelling van de raad. Woensdagavond weten we hoe de raad 2010-2014 er uit zal zien. Ik gok op minimaal 3 zetels voor de PVA.

U weet het, een stem op de PVA is een stem op uzelf.

Dick Dooren

Naschrift:
Bovenstaande is geript van de site van Partij Vrij Almelo. De schrijver Dick Dooren is oprichter van AlmeloNieuws.nl en is nog steeds medewerker van de stichting Almelo Nieuws. Dooren heeft kennelijk moeite dat de vrije nieuwsgaring wordt toegepast. Het artikel waar Dooren op doeld staat onder Overijssels Nieuws onder het Kopje; Kafka waarschuwt voor TON-kandidaat Twenterand.
De Partij Trots op Nederland Rita Verdonk heeft de Vriezenveense kandidaat inmiddels uit de partij gezet. Net zoals ze dat eerder deed bij twee Almelose kandidaten waarvan er een de Partij Vrij Almelo oprichtte. Dat is dus gewoon nieuws zoals dat ook in andere media wordt gepubliceerd o.a. in TC Tubantia en tal van andere kranten. De bron van het nieuws is Kafka - Linkse Onderzoeks Journalistiek - dat al sinds jaren in geheel Nederland kandidaten tijdens verkiezingen doorlicht op hun sympathie en politiek verleden. Dit nieuws was onderdeel van een onderzoek naar TON-kandidaten in 44 gemeenten. Voor onze regio betrof het dus Twenterand en al eerder Almelo.

Kafka is niet te verwarren met AFA wat Dooren in zijn artikel vermeldt. AFA is een Links-radicale groepering die actie niet schuwt en waarvoor zelfs de AIVD burgemeesters waarschuwde tegen mogelijke acties tegen raadskandidaten met een Ultra Rechtse sympathie en verleden.

Kafka publiceert slechts. AlmeloNieuws.nl dus ook. Op de site van BBA hebben we deze berichten niet kunnen lezen. De kiezer doet er maar mee wat het wil.

Archief
Terug naar vorige pagina