Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
23-12-2008  

Herstructurering van de Westeres

 

Almelo 22-12-2008
Herstructurering van de Westeres

Hierbij even een quote van de Geleraaf

"Bij de voorgenomen herstructurering van de Westeres zal te zijner tijd ook ‘t Dok worden betrokken. Woningstichting St. Joseph heeft uitgesproken te willen meedenken bij de realisatie van een buurtkamer in de nieuwe, geherstructureerde buurt."

Uit dit gegeven kan ik eigenlijk afleiden dat de plannen onder druk van de gemeente op het bordje van St. Josef neergelegd is. Of zijn er al weer voorbereidende deals van onze bestuurders aanhangig. Net wanneer er een rapport wordt gepresenteerd dat hen geen blaam treft.
Gladde jongens. Ik denk dat ze de komende tijd bezoek krijgen van de drie geesten van Kerstmis, die van het verleden , van het heden, en die van de toekomst. Misschien dat ze dan in de gaten krijgen hoe er over hen gedacht wordt.

Voorgenomen herstructurering....
Wat zou dat kunnen betekenen?
Iets wat voorgenomen is..daar heeft men al heel lang over nagedacht en heeft men ook nagedacht over wat er dan zou moeten gebeuren. Dan is er dus ook bekend (maar niet bij de mensen die het aangaat) hoe het eindplaatje er moet gaan uitzien in de ogen van de herstructueerders van de Westeres.
Dat er wat moet gebeuren is wel duidelijk. Maar het geneuzel vanuit donkere achterkamertjes en gepriegel met goedgekeurde voorbereidings procedures die men bedacht heeft om het de burger zo ondoorzichtelijk te maken. Dan snappen ze het niet en willen ze het niet snappen zal dan de gedachten zijn van onze bestuurders. Die gekozen zijn door het volk als belangenvertegenwoordigers van het volk en dus ook dat moeten doen wat het volk van ze verwacht.

NADENKEN !!

Oh Ja en nog allemaal een vrolijke Kerst en een ...........gelukkig 2009 ???

Henk Grothues

Archief
Terug naar vorige pagina