Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
08-12-2008  

Almelo hoe nu verder?

 

Ben ik toch blij dat mijn naam niet C. de Vries is en mag ik toch hopen dat mijn bijdrage iets duidelijker is..!!!
Ik weet nog steeds niet hoe ik zijn bijdrage moet opvatten, duidelijker, of ik hem bij kop of kont heb. Volgens mij is het ook zo bedoelt, en dat, indien het tij keert hij overal zijn kont weer in kan draaien.
Voorbeeld van politiek bedrijven?
Spijtig genoeg heb ik de laatste keer op hem gestemd, maar toen profileerde hij zich ook wat duidelijker dan nu het geval is.
Laten we verder gaan op de meer actuele zaken en dan m.n. de hr. Sjoers, onze burgervader en de rest.
Ik las onlangs in een reactie op een artikel in Dagblad Tubantia eens dat hoewel er nooit openlijk over gesproken werd, er toch menig kanttekening geplaatst werd bij de handel en wandel van het gemeenteraadsbestuur en dan met name dat het vooral een gespreksonderwerp was tijdens bijeenkomsten in familiare kring.
Dit is uit mijn hart gegrepen en jammer genoeg halen deze uitspraken nooit vaak genoeg de krant of worden deze uitgediept.
Het is niet zo dat alle Almeloërs staan te juichen om de nieuwe plannen, maar deze mensen worden gewoon genegeerd. Waarom worden adviezen inzake dezes naast zich neer gelegd ?
Almelo wordt vol gebouwd met huizen maar waar zijn de gegadigden ? Wat bewijst dat er idd zoveel belangstellenden zijn ? De groei van Almelo is gebaseerd op verwachtingen maar niets concreets.
Mr. Sjoers, waarom een monorail als zelfs de bussen niet vol zitten en als mensen binnen een half uur van de ene kant naar de andere kant ( ziekenhuis) vervoerd kunnen worden? Een vergoeding van de taxikosten i.g.v.n. zou nog goedkopere zijn.....! Of zou u graag uw naam in de Almelose analen bijgezet zien worden? Misschien een troost als u zich bedenkt dat uw naam al verbonden is met een vermoedelijke belasting affaire ? Plak anders een baard aan en trek het pak van de kerstman aan en sucses verzekerd!
M.r Kuiper, cultuur, waarom wordt uw opvatting van cultuur vaak vergeleken met "een wijntje en een trijntje"?
Moet ik uw opvatting over een "kunstenaar", iemand die op school vanwege, (hm, hoe noem ik dat discreet, niet toereikende intelligentie?) leer en opvoedings problemen maar kunstenaar werd, voor lief nemen ?Iemand die niks wil en niks kon/kan dan maar in de BKR............? Er zijn er een aantal in Almelo van dat kaliber !
Burg. Knip, uw naam werd ook al eens genoemd vanwege redenen waarom u uw vorige ambt neer moest leggen.......
Waar of niet waar, het is geen pro inzake geloofwaardigheid.
Iets waaraan het dit b&w ontbreekt, geloofwaardigheid..............!
Neem nu alleen het geval eens van "de rechter".
Alles riekt naar vriendjes politiek................
Wil men op deze basis verder ?

D.Jasper

Archief
Terug naar vorige pagina