Uw mening

Wanneer u zich als bezoeker van Almelo Nieuws
geroepen voelt, ook uw mening aan het grote publiek
kenbaar te willen maken, kunt u dat serieus of met
een "knipoog" kwijt op Almelo Nieuws.
Reageren op andere artikelen mag ook.
Mail daarvoor naar de
redactie.

Plaatsing  
 
21-10-2016  

Ontboezeming

 

Al jaren is de Almeloër Erik Endlich een fervent sporter en trainer bij de atletiekvereniging Sisu. In het dagelijks leven griffier bij de rechtbank Almelo en in beide heeft hij een opvolger in dochter Douce Endlich die verbonden is aan het OM bij de rechtbank Gelderland.
Maar Douce heeft meer talenten. In 2010 werd Douce al gekozen door Cosmopolitan en Gillette Venus Embrace als zijnde de Nederlandse vrouw met de meest ranke benen. Met die ranke benen was zij ook actief bij Sisu als sporter en trainer. De appel valt dus niet ver van de boom.
Onlangs vroeg zij vader Erik of deelname van beiden aan de marathon van Amsterdam niet iets zou zijn. Na een gezamenlijke training haakte vader Erik al snel af nadat dochter Douce de 'ouwe' Endlich na 10 km al snel op een onoverbrugbare afstand zette. Erik Endlich is dus een trotse vader die ook nog eens gezegend is met een ‘vlotte pen’ voor het schrijven van columns. Op Twentesport.nl van hoofdredacteur Han Pape daarom een ontboezeming van een trotse vader die zijn dochter zag deelnemen aan de Amsterdam marathon.

Archief
Terug naar vorige pagina